Hilton Hotels & Resorts, İstanbul Anadolu yakasında ilk otelini açıyor

Hilton Hotels & Resorts, İstanbul Anadolu yakasında ilk otelini açıyor
Hilton Worldwide, Hilton Hotels & Resorts markasının İstanbul Anadolu yakasındaki otellerinin ilki olan Hilton İstanbul Kozyatağı’nın açılışını gerçekleştirdi. Marmara Denizi’nin harika manzarasına hakim otel, Boğaziçi’nin her iki yanında bulunan tarihi ve turistik yerlere ayrıca şehrin alışveriş ve ticaret alanlarına kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Hilton Hotels & Resorts, İstanbul Anadolu yakasında ilk otelini açıyor
Hilton Hotels & Resorts, İstanbul Anadolu yakasında ilk otelini açıyor
 
 
Hilton Hotels & Resorts Global Başkanı Rob Palleschi, “Portföyümüzü, İstanbul Boğazı’nın her iki tarafına taşıyan Hilton İstanbul Kozyatağı’na hoş geldin demekten gurur duyuyoruz. Otelin, sahip olduğu güzel konumu ile hem İstanbul’un öne çıkan turistik mekanlarını ziyaret etmek hem de şehrin bilinmeyen yanlarını keşfetmek isteyenler için ilk tercih olmasını arzu ediyoruz” dedi
 
Otelin tasarımı da, Avrupa ve Asya kültürlerinin iç içe geçtiği İstanbul’un ruhunu yansıtıyor..Timeless atmosferi ile Hilton’un uluslararası kimliğine hitap ederken stilize edilmiş oryantal dokunuşlarıyla da İstanbul’da olduğunuzu hissettiriyor.Sanat eserlerinin alışılageldik tablo ve heykel formundan çıkarılarak duvar kaplamaları,el yapımı aydınlatmalar ve mobilyalar gibi mimari elemanlar olarak ele alınması otelin mimari kimliğini yansıtan ve oteli diğer otellerden farklılaştıran önemli unsurlardan.Cephesinde ve otelin genel mekan tasarımında çıkış noktası olan diamond/pırlanta formu Asya kıtasının parlayan bu yeni otelinin yansıması olacak gibi görünüyor.
 
320 odalı otelde, şık ve modern mobilyalar, Wi-Fi ve 42’’ HD TV gibi modern unsurlarla donatılmış 47 executive ve 23 süit oda bulunuyor. Üst katta yer alan kral dairesi ve çift yataklı lüks odalarda zeminden tavana kadar uzanan pencerelerden, İstanbul’un muhteşem manzarası görülebilir. Otelde ayrıca 24 saat açık spor salonu, kapalı yüzme havuzu, SPA ve Türk hamamı ile iki balo salonu dahil, 16 farklı toplantı salonu bulunuyor. Otel, 24 saat hizmet veren business center ve çatı katında bulunan executive lounge’ı ile de iş nedeniyle seyahat eden ziyaretçilerine konforlu çalışma alanları sunmaktadır.
 
Otelin Atrium Lounge Bar’ı, şık bir ortamda içkilerini yudumlamak isteyenleri ağırlarken, çatı katındaki Skylight Restaurant & Bar nefes kesen bir manzaraya karşı lezzetli kokteyller ve dünya mutfaklarından seçkin örnekler tatmak isteyenler için güzel bir seçenek. The Brasserie ise Asya mutfağından tatları tercih edenler için güzel bir alternatif.
 
Otel, eğlence merkezi Speedcity’e de ev sahipliği yapıyor. Gerek neşeli bir gün geçirmek, gerekse kurumsal takım ruhunu geliştirmek isteyenler için harika fırsatlar sunan Speedcity’de ziyaretçiler, sanal pit-stop’lar, iç mekan kayağı gibi son teknoloji ürünü, hareketli kontrol simülatörlerini kullanarak farklı sporları sanal ortamda yapabiliyor.
 
Hilton Worldwide Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent  “İstanbul, sadece geçen yıl 10 milyondan fazla turist çeken, dünyanın en önemli turistik destinasyonlarından biri. Son yıllarda şehrin çeşitli noktalarında hizmete soktuğumuz farklı özelliklerdeki birçok otelin yanında, konuklarımıza, İstanbul’un hareketli Anadolu yakasında, büyük ulaşım kolaylıklarına sahip bir tercih sunmaktan da büyük memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.
 
Hilton İstanbul Kozyatağı, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 28.5 ve Atatürk Uluslararası Havaalanı’na 37.9 kilometre uzaklıkta. Otel ayrıca Marmaray’a da yürüme mesafesinde. Konuklar ayrıca, otele 15 dakikalık sürüş mesafesinde olan Kalamış Marina’ya karşı öğle yemeği yiyebilir ya da Bağdat Caddesi’nde alışveriş yapabilir.
 
Hilton İstanbul Kozyatağı Genel Müdürü Ergun Demiray “Hilton İstanbul Kozyatağı’nın konumu, ziyaretçilerine İstanbul’un sahip olduğu zenginlikleri, yeme-içme kültürünü ve benzersiz alışveriş deneyimini her yönüyle yaşatma fırsatı veriyor. Misafirlerimize sunduğumuz yüksek standarttaki hizmetlerimiz ve modern konaklama imkanlarımızla gezginler için heyecan verici yeni bir seçenek oluşturuyoruz ve Hilton misafirperverliğinin mükemmel standartlarını Anadolu yakasında da sunmak için sabırsızlanıyoruz’’ diye konuştu. 


Bu Haber 17.09.2014 - 14:53:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.