Hava yolu şirketi konaklama sektörüne girdi: Devrim yapacağız

Hava yolu şirketi konaklama sektörüne girdi: Devrim yapacağız
İrlanda merkezli hava yolu şirketi Ryanair, ekim ayından itibaren kendi markasıyla otel, pansiyon ve villalardan oluşan konaklama hizmeti sunmaya başlayacak.


TurizmGüncel

Hava yolu şirketinin konaklama birimi Ryanair Rooms’un lansmanını yapan şirket, satışların Ryanair’ın internet sitesi üzerinden yapılacağını ve amaçlarının ‘müşterilerine mümkün olan en ucuz fiyatla oda satışı yapmak’ olduğunu açıkladı. Ryanair, geçtiğimiz ağustos ayından bu yana internet sitesi üzerinden uçak bileti satışının dışında Ryanair Car Hire isimli araç kiralama hizmetini de sunuyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, tedarikçilere ‘Ryanair’ın resmi konaklama partneri’ olma çağrısı da yapıldı.

‘KONAKLAMA SEKTÖRÜNDE DEVRİM YAPACAĞIZ’

Lansmanda bir açıklama yapan Ryanair Pazarlama Bölüm Başkanı Kenny Jacobs, ‘’Ryanair’ın düşük fiyatları Avrupa havacılık sektöründe devrim yaptı. Ryanair Rooms ile birlikte konaklama sektöründe de aynısını yapmayı amaçlıyoruz.’’ dedi.

‘HAVA YOLCULUĞUNUN AMAZON’U OLACAĞIZ’

Jacobs, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

‘’Şirketimize uçuş dışında hizmetler için başvuran müşterilerimizin sayısı sürekli artıyor. Ryanair, yeni hizmetleri ile beraber yakın zamanda hava yolculuğunun ‘Amazon’u haline gelecek. Bu adımımızla aynı zamada alternatif konaklamalara dönük talep artışına da cevap vermiş olacağız. Ryanair Rooms’un programında 5 yıldızlı otellerden kiralık evlere kadar pek çok konaklama imkanı yer alacak.

İŞ ORTAKLARI ARIYOR

Seyahat sektöründe kartları yeniden karmak için attığımız bu adımda bizimle beraber hareket etmek isteyen herkese kapımız açık.’’




Bu Haber 10.06.2016 - 10:58:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.