Hampton by Hilton markasının İstanbul'daki ilk oteli açıldı

Hampton by Hilton markasının İstanbul'daki ilk oteli açıldı
Hilton Worldwide çatısı altında hizmet veren Hampton by Hilton markası, İstanbul’daki ilk şubesini bugün açıyor.

Hampton by Hilton markasının İstanbul'daki ilk oteli açıldı
Hampton by Hilton markasının İstanbul'daki ilk oteli açıldı
Dünya genelinde 1900’un üzerinde şubesi bulunan orta sınıf segmentindeki Hampton by Hilton’un İstanbul’daki ilk oteli, 142 odalı Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir oldu.
 
Trip Advisor “Seyahatçilerin Seçimleri” Ödülleri’nde (Trip Advisor Travelers Choice Awards 2014) dünyanın bir numaralı seyahat destinasyonu seçilen İstanbul’un ev sahipliği yaptığı Hilton Worldwide markalarının (lüks segmentteki Conrad Hotels & Resorts, amiral gemisi Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton) sayısı böylece beşe ulaştı.
 
Bursa, Ordu ve Samsun’dan sonra Hampton by Hilton’un Türkiye’deki dördüncü oteli olan Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir, odada sıcak kahvaltı, ücretsiz Wi-Fi ve ‘Clean and Fresh Hampton Bed®’ yatak gibi markanın simgesi haline gelmiş hizmetler sunuyor. Tesiste 142 oda bulunuyor.

TÜRKİYE'DE TURİZM SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ PARLAK

 
Hilton Worldwide Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent “Türkiye’de turizm ve konaklama sektörünün geleceği parlak. Şubat 2014’te ülkeye gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 6,6 oranında* arttı” dedi. Vincent sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece İstanbul’da, Hilton Worldwide’e ait beş markamızı dokuz otelle temsil etmekten gurur duyuyoruz. Dünyanın en gözde destinasyonlarından Türkiye’de hizmet veren ve halihazırda yapım aşamasındaki otellerimizin sayısı 50’yi aşmış durumda; ki bu misafirlerimize geniş bir yelpazede uzanan konaklama imkanları arasında seçim yapma olanağı tanıyor.”
 
Hampton by Hilton Kayasehir, şehrin popüler mekanlarından Kayaşehir Alışveriş Merkezi’nin içinde yer alıyor. Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir’i, özellikle iş amacıyla seyahat edenler kullanabilir.  Atatürk Havaalanı’na 22 kilometre mesafedeki otel, Atatürk Olimpiyat Stadı’na da çok yakın.

HİLTON YETKİLİLERİ NE DEDİ?

 
Odaklı Hizmet ve Hampton Markası Küresel Başkanı Phil Cordell de yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Türkiye’deki dördüncü, ülkenin en büyük kenti İstanbul’da ise ilk Hampton by Hilton otelinin kapılarını açıyoruz. Misafirlerimizi, değer yaratan, konforlu konaklama deneyimini güler yüzlü ‘Hamptonality’ hizmet kültürüyle harmanlayan, yüzde yüz Hampton garantisi altındaki ödüllü markamızla tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz.”
 
Hampton by Hilton Kayaşehir Genel Müdürü Deniz Işıkçı ise “Bu yeni Hampton by Hilton otelini açıyor olmanın ve İstanbul’daki misafirlerimize ilk kez markanın hizmetlerini sunmanın gururunu yaşıyoruz. Konuklar, Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul’un atan nabzını tutabilir, zengin kültürel aktivitelere katılabilir ve otelin sürekli gelişen ticaret merkezlerine olan yakınlığının sağladığı avantajlardan faydalanabilirler” diye konuştu.
 
Hampton by Hilton İstanbul Kayaşehir, Merkez Kayaşehir AVM 3.Etap Kent No:20 M.20 34306 Başaksehir’de bulunuyor. 


Bu Haber 15.04.2014 - 11:14:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.