Güray Group, Sheraton Otel ve Rezidans projesi için Marriott ile el sıkıştı

Güray Group, Sheraton Otel ve Rezidans projesi için Marriott ile el sıkıştı
Güray Group, İstanbul-Esenyurt'a yapacağı 'Sheraton Otel ve Rezidans' projesi için dünyanın en büyük otel grubu Marriott ile anlaştı.



TurizmGüncel

Marriott'un Türkiye'den soumlu İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Pogda Demircan ve Güray Group Yönetim Kurulu Başkanı Gürel Aydın, Esenyurt'a yapılacak Nidya Tower karma projesinin içinde bulunan otel ve rezidans bölümü için Marriott Grubu'na ait Sheraton markası için anlaşma yaptı.

268 ODALI OTEL

İstanbul Esenyurt bölgesine yeni bir turizm yatırımı geliyor. Grüray Group, tarafından başlanan projede, 268 odalı Sheraton oteli, 228 tane rezidans, 150 ofis ve 40 tane de cadde dükkan bulunacak.

AYDIN: BUNDAN SONRA DA YOLA MARRIOTT İLE DEVAM EDECEĞİZ

Yeni projeyle ilgili olarak değerlendirme yapan Güray Group Yönetim Kurulu Başkanı Gürel Aydın, ''Yeni yatırımlarımızla ülke turizmine ve istihdamına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bundan sonraki yurt içi ve yurt dışı yatırımlarımızda da Marriott Grubu ile yola devam edeceğiz.'' değerlendirmesinde bulundu.

DEMİRCAN: TÜEKİYE'DEKİ İLK SHERATON RESIDENCE OLACAK

Marriott'un Türkiye'den soumlu İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Pogda Demircan ise ''grup olarak Türkiye'de ara vermeden büyümeye devam ediyoruz. Bu proje de bizim açımızdan bir ilki barındırıyor. Sheraton Residence markası için Türkiye'de ilk ön anlaşmamızı yaptık.'' dedi.






Bu Haber 19.09.2017 - 14:28:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.