Gaziantep mutfağı Bodrum’a taşınıyor

Gaziantep mutfağı Bodrum’a taşınıyor
Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, 23-27 Temmuz tarihleri arasında Gaziantep Yemekleri Haftası düzenliyor.


Ege Bölgesi’nin kapasite olarak en büyük turizm tesisi olan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yöresel lezzetlere verdiği önemle de öne çıkıyor. Yalıçiftlik’te, 191 dönüm arazi üzerine kurulu Sea Garden, 23-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Gaziantep Yemekleri Haftası düzenliyor.

 
YENİLİKÇİ YEREL LEZZETLER SUNULACAK
 
Eşsiz et yemekleri ve kebaplarının yanı sıra tatlılarıyla da damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak Gaziantep Yemekleri Haftası’nda, birbirinden yetenekli Gaziantepli şeflerle birlikte Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un Executive Şefi Orhan Demirok ve ekibi yemekleri birlikte pişirecek.

BEŞ GÜN DEVAM EDECEK
Gaziantep’ten gelen malzemeler Orhan Şef ve ekibinin yenilikçi dokunuşlarının yanı sıra Gaziantepli şeflerin yerel sunumlarıyla birleşerek unutulmaz bir lezzet şölenine dönüşecek. Şefler, lezzet kadar sunuma da önem verdikleri sofralarıyla UNESCO’nun “yaratıcı şehirler ağı”nda gastronomi dalında yer bulan Gaziantep’i de tanıtılmış olacak. Beş gün boyunca devam edecek programda eşsiz manzara eşliğinde yenecek akşam yemeklerinin yanı sıra sokak festivali ve a la carte sunumları ile farklı restaurantlarda rengarenk görüntülere de tanıklık edilecek. 23 ve 25 Temmuz tarihlerinde otel misafirleri için kurulacak eşsiz sofralarda, 24, 26 ve 27 Temmuz tarihlerinde diğer misafirler ağırlanacak.


Bu Haber 17.07.2018 - 14:02:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.