FTI kış programına Bodrum'u da ekledi

FTI kış programına Bodrum'u da ekledi
Yaz sezonunu iyi geçiren FTI, Mısır programını genişletirken, programına yeni destinasyonlar eklemeyi ve ‘oryantal’ destinasyonlara yeni uçuşlar gerçekleştirmeyi planlıyor. Mısır ve Türkiye fiyatlarında indirime gidecek grubun, yeni destinasyonları arasında Bodrum da yer alıyor.


TurizmGüncel

Almanya’nın en büyük 4’üncü tur operatörü olan FTI, yaz sezonu satışlarından memnun. Grubun Genel Müdürü Ralph Schiller, yüksek tek haneli büyüme rakamlarına ulaştıklarını belirtti. 2015 yaz sezonunda, en büyük artışı gösteren destinasyonlar İspanya, Mısır, Türkiye ve BAE’nin yanında, Almanya ve Avusturya oldu.

YUNANİSTAN SABİT, TUNUS’TA BEKLENEN DÜŞÜŞ YOK

Grubun Yunanistan satışları ise sabit kaldı. Düşüş beklenen Tunus’ta ise, beklenen olmadı: Grup CEO’su Dietmar Gunz, yeni rezervasyonların dahi olduğunu açıkladı.

MISIR VE TÜRKİYE’DE İNDİRİM VAR

FTI, kış sezonunda  Mısır ve Türkiye’de fiyat indirimi yapmayı planlarken, diğer destinasyonlarda fiyatlar sabit kalacak. Kış programına yeni destinasyonlar da eklenecek. Bu destinasyonlar arasında Bodrum’un yanında, Kanarya Adaları-El Hierno, Malavi, Etiyopya ve Dominika da bulunuyor.

DAHA FAZLA MISIR

Yüzde 30’luk pazar payı ile Alman pazarının Mısır’daki lideri olma iddiasını taşıyan FTI, ülkeye dönük var olan tanıtım broşürünün yanında, Kızıl Deniz destinasyonu El Gouna ve Nil Nehri kruvaziyer turları için iki özel tanıtım broşürü daha çıkaracak. El Gouna’ya Sun Express ile haftalık uçuşlar gerçekleştirilirken, bölgede 17 otel ile hizmet verilecek. Grup, Nil Nehri kruvaziyer turları için gemi sayısını 2’ye katlayarak 20’ye ulaştırmış durumda.

DOĞU PROGRAMI GENİŞLİYOR

 FTI, doğu programını da genişleterek, Resü'l-Hayme bölgesine günlük, Umman-Selale’ye ise haftada 4 adet charter uçuşu düzenleyecek. Kış programına eklenen bir diğer destinasyon ise Bahreyn olacak.




Bu Haber 10.07.2015 - 17:19:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.