Erdoğan Rus televizyonuna konuştu: Tatil bölgelerimiz güvenli

Erdoğan Rus televizyonuna konuştu: Tatil bölgelerimiz güvenli
Rus resmi kanalı Rossiya-1'e konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şu anda Türkiye'nin tatil bölgelerinde hiçbir güvenlik sorunu bulunmadığını ifade etti.


Türkiye ve Rusya halkını en çok yakınlaştıran şeyn turizm olduğuna dikkat çeken Erdoğan, iki ülke arasında yaşanan sorunlar nedeniyle turizme büyük ara veildiğini dile getirdi. Erdoğan, '' Geçen yıl Rus turist sayısı fiiliyatta lider sayısına yaklaşmıştı. Bu yıl belki lider sayı olarak Almanları da geride bırakabilirdi. Ama ben inanıyorum ki gelecek dönemde turizm işbirliğimiz artacak. Tabii akrabalık bağları da artıyor.'' değerlendirmesini yaptı.

''TATİL BÖLGELERİNDE HİÇBİR SORUN YOK''

''Rus turistlerinin tatil güvenliğinin sağlanması konusunda değerli dostum Putin’e söyledim. Şu anda Türkiye’de, özellikle tatil bölgelerimizde hiç bir sorun yok.'' diyen Recep Tayyip Erdoğan, güvenlik konusunda türkiye'nin geeken tüm önlemleri aldığını söyledi. Erdoğan, ''Gelecekte de bunları yapacağız. Dolayısıyla endişelenecek bir durum yok. Şu anda sahillerimiz güvenli ve turistleri bekliyor. Fakat sadece deniz tatili değil, aynı zamanda inanç, kültür, sağlık turizm, golf, dağ turizmi gibi alanlarımız da var.” dedi.




Bu Haber 25.10.2016 - 10:15:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ertuğrul SARISU 26.10.2016 - 07:58

    26.10 2016 Antalyadaki Yerel Gazeteler de yazmış ve Antalyada Tüm Avmler"de uyarı yapılmış ve 5 tane Canlı bomba dolaşıyor duyurusu yapmışlar. Evet CB"nın da dediği gibi Memlekette hiç Güvenlik Sorunu sorun yok. içinde insan olmazsa yaşanası bir yer. Aynı dümen...Cumhuriyet Bayramı Kutlama Tehlikesi de geçince bombacılar kendiliğinden yok olur zaten...

  • ali veli 25.10.2016 - 04:32

    Bu gün Antalya da bomba patladı. ( 25.10.2016 )

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.