Erdal Çelik, beş yıldır çalıştığı PGS World Palace Otel'den ayrılıyor

Erdal Çelik, beş yıldır çalıştığı PGS World Palace Otel'den ayrılıyor
Kemer’in Kiriş bölgesinde bulunan ve Alva Donna tarafından satın alınan PGS World Palace Otel Müdürü Erdal Çelik, 5 yıldır çalışmakta olduğu görevinden ayrılıyor.


Erdal Çelik, Turizmgüncel.com’a  yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Çalışmalarım esnasında 'insanı yücelt ki kurum yücelsin,  hata değil, her zaman çözüm arayan,  çalışanlarımızın ev sahibi, müşterilerimizin de misafir olduğu PGS WP da' personel topluluğu ve yönetici gurubunun olumlu katkısı olduğunu düşündüğüm, “gerçekleşen iyi bir satış ve başarı ile sonuçlandırdığımız devir işlemleri”  ardından şirketimizin değerli büyüklerinin bizlere sunduğu olumlu olanaklar sayesinde “5 yıl boyunca gelişerek devam etmiş olan başarı” da emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma mensubu olmaktan büyük onur duyduğum  PEGAS TOURISTIK çalışanlarına ve çok değerli partnerlerimize sonsuz  teşekkürlerimi sunuyorum."



Bu Haber 02.03.2015 - 10:51:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Erol Hunt 03.03.2015 - 12:14

    Pazarlama Müdürü beyefeni, belli ki Erdal Beyi tanımıyor yada hiç karşılaşmadı. Biz 5 yıldır lojmanda kalıyoruz bahsettiği uygulama ile karşılaşmadık. Kenisi her halde civar otellerde görev yapıyor ve arabasını bizim otelimizin lojman önüne çekiyor. Yer bulamadı ise buyursun benim Kiriş teki dostlarımın villamın önüne çeksin. yardımcı olayım. 534. 214 21 30

  • Erdal ÇELİK Otel Yöneticisi. 03.03.2015 - 12:08

    Satış Pazarlama Müdürü adlı yorumcu yanlış bir bilgiden söz ediyor. Yanlış Erdal ÇELİK üzerinde duruyor. Kurumumuzda biden çok Erdal ÇELİK vardır. Lojman önü karayollarına veya Kemer Belediyeye bağlıdır. Ayrıca lojman yönetimimiz bağımsız özerk bir statüdedir. böyle bir talimatım hiç bir zaman olmamıştır. Ne güzel söylediğimiz sözler kalpten gelen ve gerçekleşmiş sözlerdir. Satış pazarlama müdürü dışarıdan çevreden bir değerli isim olmalı ki, kurum içerisinde olup biten olaylardan haberi yoktur. Pazarlamacı arkadaşımızın mesajı, tüzel kişilikle uzaktan yakından alakalı değildir. Okuyuculara duyurmak isterim.

  • Ramazan 03.03.2015 - 03:34

    Bu turizm camiasında cok insanlar tanıdık, sizin gibileri de tanıdık, en değerli kazanımımız bunlar. Sizinle çalışan her personel her zaman sanslı ve mutlu olacaktır. Müdürüm size, Yeni otellerde yeni başarılar dileriz. Hersey gönlünüze göre olsun. Her işte vardır bir hayır derler.

  • Süleyman Kır 02.03.2015 - 05:59

    Erdal Bey hakkınızda hayırlısı olur insallah. Yeni görevlerinizde, yeni otellerde yeni başarılar dilerim.

  • SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ 02.03.2015 - 02:06

    Erdal Bey ne güzel söylemişsiniz İnsanı yücelt ki kurum yücelsin.. Siz insanlara değer verdiğini zanneden bir yönetici olduğunuzu lanse ediyorsunuz fakat insanlara değer vermediğinizi PGS lojmanında kalan yöneticiler ve çalışanlarınızın arabalarını Lojman Park alanı olmasına rağnem sadece gidiş geliş olarak işlek bir yola park ettirmenizden anlıyoruz.Buraya öyle herkese değer veriyoruz demeyle insanlara değer verilmediğini hatırlatmak istedim.Sizi BİMER ve Antalya Emniyetine şikayet etmeseydim o araçları oradan kaldırmayacaktınız.O yol insanların kullanım hakkı için yapılmıştır , araçları dışarıya Genel Müdürleri ( Erdal Çelik ) tarafından atılan personelin araçlarını bırakmak için değil.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.