Elite World Otelleri'nin 4 tesisine TripAdvisor'dan 'mükemmellik ödülü'

Elite World Otelleri'nin 4 tesisine TripAdvisor'dan 'mükemmellik ödülü'
Elite World Otelleri bünyesinde yer alan 4 tesis TripAdvisor tarafından 2015 'mükemmellik ödülü'ne layık görüldü.

Elite World Otelleri'nin 4 tesisine TripAdvisor'dan 'mükemmellik ödülü'
Elite World Otelleri'nin 4 tesisine TripAdvisor'dan 'mükemmellik ödülü'

İstanbul'daki Elite World İstanbul, Elite World Prestige ve Elite World Business Otel ile Van’daki Elite World Van Otel, gezginler ve otel misafirlerinin TripAdvisor üzerinden verdiği oylar doğrultusunda ödül almaya hak kazandı.
 
Elite World Otelleri Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik şunları söyledi:

“Tüm Elite World Otelleri’nin 'mükemmellik ödülü'ne layık görülmesi bizleri gururlandırdı. Farklılaşarak turizm sektöründe ön plana çıkmayı hedefleyen bir zinciriz. Marka çalışmalarımız aralıksız devam ederken, otellerimiz gerek mimari gerekse dekoratif açıdan kendine has farklılıklar arz ediyor. İşletme ayağında ise müşteri odaklı yönetimle başarıya ulaşıyoruz. İşletme tarzı ve yönetim şeklini tamamen müşteri istekleri doğrultusunda belirliyoruz. Bu da doğal olarak yüksek müşteri memnuniyetini beraberinde getiriyor. Almaya hak kazandığımız bu ödüllerin, sunduğumuz hizmetin yanı sıra ekip arkadaşlarımın konuklarımızla kurduğu başarılı iletişim ile de yakalandığına inanıyorum. Bu başarımızın devam etmesi için tüm ekibimiz ile aralıksız çalışmaya devam edeceğiz."
 
4 YIL İÇİNDE 5 YENİ OTEL

Elite World Otelleri şu an toplam dört otel ile hizmet veriyor. Beş yıldızlı Elite World İstanbul Otel toplam kapasitesi 1200 kişi olan dokuz toplantı salonu olan ve 245 odalı bir tesis. Dört yıldızlı Elite World Prestige Otel ise 102 oda ve toplam kapasitesi 480 kişi olan dört toplantı salonu ile hizmet sunuyor. Beş yıldızlı Elite World Van Otel  230 oda ve toplam 1500 kiş kapasiteli yedi toplantı salonuna sahipken, beş yıldızlı Elite World Business Otel, 180 odası, toplam 2000 kişi kapasiteli 12 toplantı salonu ile misafirlerinin hizmetinde. 
 
Elite World Oteller zinciri, önümüzdeki dört yıl içinde beş yeni otel açmaya hazırlanıyor.
 
 
 


Bu Haber 28.05.2015 - 16:49:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.