Egeli turizmcilerden Bağlıkaya’ya destek ve birlik mesajı

Egeli turizmcilerden Bağlıkaya’ya destek ve birlik mesajı
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanlığı’na seçilen Firuz Bağlıkaya’yı kutlayan ve desteklediğini açıklayan Egeli turizmciler, birlik beraberlik mesajı verdi. TÜRSAB’da ciddi bir değişim, devinim ve dinamizm yaşanacağına inandıklarını belirten Mehmet İşler, Firuz Bağlıkaya'ya görevinde başarılar dilerken, “İyi ilişkiler içinde olacağımıza inanıyor, birlik ve beraberlik içinde yol alabileceğimizi umuyoruz” dedi.


TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, adaylığı sırasında Firuz Bağlıkaya’nın İzmir’de üyeleriyle bir araya gelmesinin işbirliğine açık olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Egeli turizmciler olarak destek verdikleri Bağlıkaya’nın uzun yıllardır hizmet verdiği turizm sektörünün sorunlarını çok iyi bildiğini ve sektörün birlik olması için çaba harcayacağına inandığını söyleyen İşler, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Acentalar, otelciler, havayolları ve rehberler bu sektörün en önemli paydaşları. Hepimiz aynı potadayız. Turizmin tüm paydaşlarının güçbirliği içinde bir araya gelmesi, yeni bir turizm stratejisi belirleyip yeni bir çatı örgütlenmesine gitmesi gerek. Türkiye turizminde artık yeni bir devinim, değişim ve dönüşüm zamanı geldi. TÜRSAB Başkanlığı’na seçilen Sayın Firuz Bağlıkaya’nın yeni ve vizyoner bir bakışla bu sürece katkı sağlayacağına, bizlerle iyi ilişkiler içinde olacağına, başarılı bir çalışma dönemi geçireceğine inanıyoruz.”



“TRAVEL TURKEY'NİN YAPISI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ''

İzmir’de Aralık ayında düzenlenen Travel Turkey Fuarı’nın turizm sektörü için çok önemli iki fuardan biri olduğunu belirten Mehmet İşler, fuarın yapısının gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Otelciler olarak Travel Turkey Fuarı’nın arkasında olduklarını ve desteklediklerini anlatan İşler, Firuz Bağlıkaya’nın başkanlığındaki TÜRSAB’dan Travel Turkey Fuarı’na ilişkin beklentilerini şu sözlerle dile getirdi:

“İZFAŞ ve TÜRSAB’ın ortaklaşa düzenlediği Travel Turkey’in İzmir ve Ege Bölgesi’nin tanıtıldığı bir fuar olmasını bekliyoruz. Fuarın buradan dışarıya turist götüren değil, dışarıdan İzmir’e, bölgemize turist getiren bir anlayışla düzenlenmesini istiyoruz. Fuarın her yıl kaç metrekare büyüdüğüne değil, İzmir’e ne kadar turist getirdiğine, gelen turistin sayısını ne kadar arttırdığına bakıyoruz. İzmirli turizmciler olarak Sayın Bağlıkaya’nın bu yaraya parmak basmanızı diliyoruz. Birlik beraberlik içinde yol alabileceğimizi umuyoruz.”


Bu Haber 02.03.2018 - 14:06:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.