DoubleTree by Hilton İstanbul'daki dördüncü otelini açtı

DoubleTree by Hilton İstanbul'daki dördüncü otelini açtı
Double Tree by Hilton, İstanbul’un Anadolu yakasındaki yeni oteli Double Tree by Hilton - Istanbul Tuzla’nın açılışını yaptı.


11’i süit, 84 odalı yeni otel, 70 bin metrekarelik kaplıca alanına sahip İçmeler turistik termal bölgesinde bulunuyor.

DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf açılışla ilgili olarak şunları kaydetti:

“Türkiye’de yedi otelden oluşan ve gittikçe büyüyen Hilton DoubleTree portföyümüze yeni bir tesis eklemekten büyük bir heyecan duyuyoruz. İstanbul, iki kıtayı bir araya getiren, kültürel açıdan çok zengin bir şehir. Bizler de dünyanın dört bir yanından gelen konuklarımızı sıcak ve samimi bir şekilde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirperverliğimizin ilk göstergesi ise konuklarımıza check-in sırasında ikram ettiğimiz, markamıza özel, taze, çikolatalı kurabiyeler.”

Tuzla Tersanesi’nin hemen yakınında yer alan otel Tuzla Hızlı Tren İstasyonu’na 1, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ise 15 kilometre mesafede bulunuyor.

DoubleTree by Hilton – Istanbul Tuzla Genel Müdürü Mustafa Yıldız ise şöyle konuştu:

“Konuklarımızı yeni otelimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Turistik termal bölgesinde bulunmamız sayesinde konuklarımız, mineral açısından zengin kaplıcalarımızda hem rahatlayacak hem de yenilendiklerini hissedecekler. Böylece misafirlerimize benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatacağız.”




Bu Haber 29.05.2015 - 15:19:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.