Delphin, İstanbul’daki Martı projesini askıya aldı, Antalya’ya odaklanacak

Delphin, İstanbul’daki Martı projesini askıya aldı, Antalya’ya odaklanacak
Haziran ayında Ciner Grubu ile anlaşarak İstanbul'un gözde tesislerinden Martı İstanbul Hotel'in işletmesini alan Delphin Hotels, projeyi askıya aldı. Grubun Antalya’daki yatırımlarına odaklanacağı öğrenildi.


TurizmGüncel

Martı Hotel projesini askıya alan grup, önceliği Antalya’daki projelerine verecek. TurizmGüncel’in edindiği bilgilere göre, bu kararın arkasında grup yöneticilerinin Türkiye’de turizm için en önemli ve en güvenilir bölgenin hala Antalya olduğu düşünmeleri yatıyor. 
 
Haziran ayının sonlarında herçekleştirilen anlaşma hakkında TurizmGüncel’e açıklamalarda bulunan Delphin Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, ''Ailemizin ilk jenerasyonundan aldığımız misyonu bir sonraki jenerasyonun Avrupa'ya taşıyacağı bir turizm şirketinin peşindeydik. Dolayısıyla diğer ülkelerdeki şehir oteli hayalimizi önce İstanbul'da pekiştirmek istedik. Uzun zamandır İstanbul'da bir şehir oteli için arayış içindeydik. Bizim için önce lokasyon, sonra altyapı ve  otelin kaliteli ve lüks olması önemliydi.'' ifadelerini kullanmıştı.
 
DELPHIN BE PRIVE ADIYLA İŞLETİLECEKTİ
 
Daha önceden Martı bünyesinde bulunan oteli yeni markaları Delphin BE Prive adıyla işleteceklerini kaydeden Cömertoğlu, işletmenin sorumluluğunun ise şirketin yönetim kurulu üyesi Egemen Cömertoğlu'nda olacağını belirtmişti. 

Delphin Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Cömertoğlu ise, yatırımın kısa vadeli amacının şehir otelciliğini tanımak olduğunu ifade etmiş, ''2-3 yılda şehir otelciliğinde sistemi oturtmayı hedefliyoruz. Krizi fırsata çevirmek denemez bu yatırıma, ancak özellikle otelin bulunduğu lokasyon bizim için önemli. İlk etapta para kazanmasak dahi şehir otelciliğini öğreniriz.'' şeklinde konuşmuştu. 
 
Askıya alınan projenin tekrar hayata geçirilip geçirilmeyeceği ise bilinmiyor.
 



Bu Haber 21.08.2016 - 10:59:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ali veli 21.08.2016 - 11:12

    Sayın Cömertoğlu ailesi; Verdiğiniz karar çok yerindedir. Esas ana iş kolunuzu ve odağınızı kaybetmeyin bence. Taş yerinde ağardır. Hele şu dönemde...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.