Crystal Hotels’in 2 oteli daha Yeşil Yıldızlı oldu

Crystal Hotels’in 2 oteli daha Yeşil Yıldızlı oldu
Türkiye’nin 14 otelle en yaygın yerli otel zinciri Crystal Hotels’in 2 oteli daha Yeşil Yıldız ödülü aldı. Crystal Hotels’in 8 olan Yeşil Yıldız’lı otel sayısı böylece 10’a yükselirken, Crystal grubu Yeşil Yıldız ödüllerinde de liderliğini korudu.

 
Su ve enerjiyi doğanın en değerli ve kıt iki kaynağı olarak değerlendiren Crystal Grubu, bu kaynakların kullanımında ekonomik tüketim için geliştirdiği süreçlerin meyvelerini de almaya başladı. Grubun prestijli otellerinden Crystal Paraiso Verde Resort & Spa ile Crystal Sunset Luxury Resort & Spa otelleri Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Yeşil Yıldız kriterlerini yerine getirerek bu ödülleri almaya hak kazandı.
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı, global turizm endüstrisinde çevreye duyarlılık ve sürdürülebilir turizmin öneminin artması sonucu konaklama tesisleri için başlattığı çevreye duyarlılık projesini kapsamında yasal alt yapısı hazırlanan proje ile konaklama işletmelerine belirlenen kriterler doğrultusunda Yeşil Yıldız veriyor.
Çevre, Sağlık, Güvenlik, Tedarik Zinciri ve Çalışanları ilgilendiren alanlarda Kurumsal Sorumluluk duyarlılığını ‘Sürdürülebilirlik’ şemsiyesi altında hayata geçiren Crystal Otelleri, enerji ve doğal kaynakların kullanımında da tasarrufa önem veren uygulamaları ile çevre dostu bir otel zinciri olarak biliniyor.
 


Bu Haber 01.10.2014 - 10:56:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.