Corendon Otelleri, erken rezervasyon kampanyasnı başlattı

Corendon Otelleri, erken rezervasyon kampanyasnı başlattı
Corendon Turizm Grubu, 2018 yılı erken rezervasyon dönemini başlattı. Ocak sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Grand Park Lara, Grand Park Kemer, Grand Park Bodrum ve Premier Solto Hotel otellerinde tatilseverlere yüzde 40’a varan erken rezervasyon indirimi imkanı sunuluyor.



Hızlı yükselişini sürdüren ve yeni otel yatırımlarına devam eden Corendon Turizm Grubu, 2018 yılı erken rezervasyon dönemi için düğmeye bastı. Corendon Turizm Grubu bünyesinde bulunan Corendon Hotels & Resorts, Türkiye’deki otellerinde Ocak 2018 sonuna kadar yüzde 40’a varan erken rezervasyon indirimi sunuyor.



''2018'DEN UMUTLUYUZ''

Grand Park Lara, Grand Park Kemer, Grand Park Bodrum ve Premier Solto Hotel tesislerini kapsayan erken rezervasyon kampanyaları hakkında konuşan Corendon Hotels & Resorts Direktörü Erkut Kara, “2016 yılına göre daha iyi bir yıl geçirmiş olmamıza rağmen 2017 yılında da sektör olarak zor bir yıl geçirdik. Ancak 2018 yaz sezonuna, Avrupa’dan gelen erken rezervasyon artışları ile iyi bir motivasyonla giriyoruz.” dedi. 

2018 yılının turizm sektörü adına daha iyi geçeceğini öngördüklerinin altını çizen Kara, bunun için yüzde 40’lık erken rezervasyon indirim kampanyalarının oldukça önemli olduğunu belirtti. Kara, Çeşme/Alaçatı Ot Festivali ile sezona kapılarını açacak olan Premier Solto Hotel by Corendon’ un ise konuklarına hafta içi konaklamalarda “4 gece kal 3 gece öde” imkanı sunduğuna dikkat çekti.










Bu Haber 05.12.2017 - 15:39:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • MUSTAFA 06.12.2017 - 11:45

    Bu oteller ile kıyı arasındaki mesafe hakkında bilgisi olan var mı?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.