Corendon 100 bininci uçuşunu yaptı, krize rağmen büyüme hedefinde

Corendon 100 bininci uçuşunu yaptı, krize rağmen büyüme hedefinde
Uluslararası charter havayolu Corendon Airlines, 100 bininci uçuşunu Almanya’nın Düsseldorf şehrinden Antalya’ya gerçekleştirdi.


Almanya, Hollanda, Belçika ve İskandinav ülkeleri gibi destinasyonlardan Türkiye'ye turist getiren Corendon Airlines 100 bininci kez havalandı. Yılda 2,5 milyon yolcu taşıyan uluslararası charter havayolu Corendon, 100 bininci uçuşunu Almanya’nın Düsseldorf şehrinden Antalya’ya gerçekleştirdi. CAI9796 uçuş koduyla Düsseldorf’tan Antalya’ya uçan yolcular, Antalya Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı.

KRİZE RAĞMEN BÜYÜMEYİ HEDEFLİYOR

Corendon Turizm Grubu bünyesinde kendi tur operatörlerinin yolcularını taşıma amacı ile 2004 yılında 2 uçakla kurulan Corendon Airlines, yıllar içerisinde Avrupa ve Asya’nın en büyük tur operatörleri ile çalışarak 40’tan fazla ülkede 170 havalimanına ulaşan uluslararası bir turistik havayolu konumuna yükseldi. Son 3 senedir split charter modeli ile Almanya’da da faaliyet gösteren Corendon, bu pazarda da başarılı oldu ve Türkiye turizminin içinde bulunduğu sıkıntılı sezona rağmen önümüzdeki sezonda koltuk arzını arttıracağını açıkladı. Corendon Airlines, Almanya’da 2016’da 325.000 olan koltuk sayısını, 2017 için 430 bin olarak belirledi.

RUSYA'NIN 4. BÜYÜK ŞEHRİNE SEFERLERE BAŞLADI

Her sene ulaştığı destinasyon sayısını artıran Corendon Airlines, geçtiğimiz günlerde Rusya’nın 4. büyük şehri Ekaterinburg’a da sefer düzenlemeye başladı. Ekaterinburg-Antalya hattında 13 Kasım 2016’ya kadar Salı ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki kez tarifeli seferler düzenleniyor. Corendon Airlines’in 2017 yazına yönelik planlamaları arasında; Antalya – Ekaterinburg hattında günlük (daily) seferler gerçekleştirmek yer alıyor.


Bu Haber 21.10.2016 - 17:24:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.