Coral Travel, Türkiye'de tur operatörlüğü yapacak

Coral Travel, Türkiye'de tur operatörlüğü yapacak
Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, Coral Travel’ın Rusya, Ukrayna, Belarus, Polonya ve Gürcistan’dan sonra Türkiye’de de tur operatörü olarak faaliyetlerine başlayacağını açıkladı.

Coral Travel, Türkiye'de tur operatörlüğü yapacak


Eda Özsoy - Turizm Güncel 


Türk sermayeli yurt dışı şirketleri arasında en büyük üçüncü şirket konumunda olan Coral Travel’ın Rusya, Ukrayna, Belarus, Polonya ve Gürcistan’dan sonra Türkiye’de de tur operatörü olarak faaliyetlerine başlayacağını açıkladı.

Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, EMITT Fuarı'nda Turizm Güncel'e yaptığı açıklamada Coral'ın yeni faaliyetlerini anlattı. İlk etapta Odeon Tours ile Coral Travel'i yan yana lanse edeceklerini kaydeden Kamçı, " Odeon'un Türkiye pazarındaki marka bilinirliğini, Coral Travel ile birleştiriyoruz. Yani, iki markanın aynı çatı altında buluştuğunu tüketiciye göstermek istiyoruz. 2013’te 2,3 milyon turiste hizmet veren Coral Travel, sektör deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışı sonucu, bulunduğu pazarlarda en yüksek güvene sahip markalar arasında yer alıyor. Coral Travel’ın tur operatörlüğünde gösterdiği uluslar arası başarıyı ve gücünü Türk tüketicisiyle buluşturuyoruz." dedi.

Kamçı, Coral'ın Odeon'a göre yurtdışı turlarını daha fazla ön plana çıkaracağını kaydetti. 

Coral Travel’ın da, OTI Holding’in tüm diğer grup şirketleri gibi kaliteli hizmet anlayışından ve misafir memnuniyetinden ödün vermeden faaliyet göstereceğini ve özellikle yurt dışı turlarda daha farklı bir çizgide hareket ederek, bu alandaki uluslararası tecrübesini Türk tatilcileri ile buluşturacağını belirten Kamçı ‘‘Mevcut misafir profilimizin % 85’ini 5 yıldızlı otel ve tur satın alan misafirler oluşturuyor. Bu politikayı hem yurt içinden hem de yurt dışından sunacağımız özel ürünlerle daha da pekiştireceğiz. Bununla birlikte kaliteli fakat ekonomik tatil paketleri de oluşturacak, 3 ve 4 yıldızlı otelleri 5 yıldızlı hizmet anlayışıyla misafirlerimize ulaştıracağız’’ dedi.

Kamçı ‘‘Coral Travel Türkiye’nin dört bir köşesine yayılan satış ağı ve kendilerine bir telefon kadar yakın çağrı merkezi ile tüm tatil ve seyahat taleplerine cevap verebilecek kapasitede altyapıya sahip, büyük ve güvenilir bir firma olarak Türk turizm endüstrisinde yerini almaya hazır’’ diyerek sözlerini sürdürdü.

 


Bu Haber 29.01.2014 - 12:49:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.