Club Hotel Phokaia, Mark Werner ile İngiltere pazarına geri döndü

Club Hotel Phokaia, Mark Werner ile İngiltere pazarına geri döndü
Neilson Active Holidays ile yollarını ayıran İzmir-Foça'daki Club Hotel Phokaia, Mark Warner Activity Holidays ile 10 yıllık sözleşme imzaladı.


Mark Warner Activity Holidays ile sözleşme imzalayan Club Hotel Phokaia, önümüzdeki 10 yıl boyunca Mark Warner Phokaia Beach & Resort ismiyle faaliyet gösterecek. Akropol Turizm Yatırımları AŞ yetkilileri, anlaşmanın İngiliz tatilcilerin Türkiye'ye geri döneceğininin göstergesi olduğunu söyledi.



7 YIL NEILSON ACTIVITY HOLIDAYS İLE ÇALIŞTI

2006 yılında kapanan Club Med'denbayrağı devralan Club Hotel Phokaia, turizmin rüzgarla buluştuğu Foça'da etkinlik tatili alanında Sunsail Sailing Holidays ile yola çıktı. Beş yıl boyunca Foça'nın en önemli öğesi olan rüzgarı pazarlayan Club Hotel Phokaia,  daha sonra yedi yıl süreyle İngiliz tur operatörü Neilson Active Holidays ile çalıştı.

KİZDE YOLLAR AYRILDI

2017 yılında turizmdeki daralma, tesisin İngiliz tur operatörü Nielsen Holiday ile ilişkilerinin bozulmasına yol açtı. Kriz sürecinde İngilizler Türkiye'ye gelmekten vazgeçti. Club Hotel Phokaia , sözleşmenin haksız nedenlerle fesh edilmesinden dolayı Neilson Active Holidays ile yollarını ayırdı. Akropol AŞ yetkilileri, Londra'da World Travel Market sırasında görüştükleri Mark Warner Activity Holidays ile 10 yıllığına anlaşmaya vardı.

MARK WARNER'IN TÜRKİYE'DE İŞ BİRLİĞİ YAPTIĞI İLK TESİS

İngiliz tur operatörü Mark Warner Activity Holidays'in dört yıl aradan sonra Türkiye'de işbirliği yaptığı ilk tesisin Club Hotel Phokaia olduğu belirten Akropol AŞ yetkilileri, böylesi bir dönemde zoru başardıklarını, avtivity holidays konseptiyle ülkemize İngiliz tatilcilerin tekrar gelmesini sağlayacak anlaşmayla büyük başarıya imza attıklarını dile getirdi.





Bu Haber 12.12.2017 - 09:38:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.