Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak

Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak
Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren ChoiceHotels International, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014’te Clarion markasıyla Türkiye’ye giren ChoiceHotels, 2015’te İstanbul’da iki yeni otel açacak.

 
 Eda Özsoy - Turizm Güncel
 
ChoiceHotels’in Türkiye’deki ilk franchise’ıClarion Hotel &SuitesŞişli’nin bugün (24 Eylül 2014) gerçekleştirilen resmi açılış törenine katılmak üzere Türkiye’ye gelenvChoiceHotels International CEO’su Stephen P. Joyce, Avrupa’nın en hızlı büyüyen ve en hareketli şehirlerinden İstanbul’u portföylerine eklemekten gurur duyduklarını söyledi. 
 
2015'TE İSTANBUL'A İKİ YENİ OTEL AÇACAK

Ekonomi metropolü niteliğindeki İstanbul’un tarihi ve turistik özellikleri ile hem iş hem de turistik seyahat açısından popülaritesinin sürekli arttığını belirtenStephen P. Joyce,kısa zamanda İstanbul ve Türkiye’nin diğer şehirlerinde otel yatırımcıları ile bir araya gelerek Türkiye’de hızlı bir büyüme trendi yakalamak istediklerini ifade etti. Clarion Hotel &Suites Şişli’de Aktaş Turizm’in yatırımcı olarak yer aldığını hatırlatan Joyce, 2015 yılında İstanbul’da iki yeni otel açacaklarını söyledi. Stephen P. Joyce, sözlerini şöyle sürdürdü:

BİRİ AHL YAKININA, DİĞERİ HALİÇ'E
 
“İstanbul’daki ikinci otelimizin yatırımı ve işletmesi için Marco Turizm ile anlaştık. Atatürk Havalimanı’na yakın bir konumda bulunan 237 odalı Clarion Hotel İstanbul Airport North, 2015 yılında hizmete girecek. Üçüncü otelimizi ise Quality markamızla İstanbul’un tarihi dokusunu yansıtan, turistik ve ekonomik olarak hızla gelişen bölgesi Haliç’te açacağız. Geçen hafta ön anlaşmasını imzaladığımızotelimizde ilk misafirlerini 2015 yılında ağırlamaya başlayacak.”

YEREL BİR TEMSİLCİYLE ANLAŞMAK ÜZEREYİZ

ChoiceHotels’in Avrupa’ya paralel olarak Türkiye’de hızla büyümeyi hedeflediğini anlatan Stephen P. Joyce, Türkiye’ye bağlılıklarını vurgulamak, mevcut ve gelecekteki ortaklarına daha iyi hizmet vermek için yerel bir temsilci ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi. Joyce, “Ana pazar olarak belirlenen Avrupa ülkelerinde yerel temsilci ile çalışmak ve onlara kendi dillerinde danışmanlık vermek global stratejimizin bir parçası. Türkiye’de bu pazarlardan biri… Türkiye temsilcimiz yeni franchise sözleşmelerimizdeve mevcut otellerin denetiminde ChoiceHotels’e destek verecek” dedi.

İLK AŞAMADA ÖNEMLİ LOKASYONLARA ODAKLANACAK
 
ChoiceHotels International Başkan Yardımcısı Mark Pearce ise ilk aşamada Türkiye’nin en önemli lokasyonlarına konsantre olacaklarını söyledi. ChoiceHotels markalarının yalnızca yeni binalar için değil, mevcut ve özel işletme altındaki oteller için de çok uygun olduğunu ifade eden Pearce, bu özellikleri ile rakiplerinden ciddi bir şekilde ayrıldıklarını vurguladı. Mark Pearce, mevcut ve özel işletme altındaki otellerin de yeni oteller gibiChoiceHotels markaları ile bir araya gelerek, rekabetçi bir pazarda güçlü bir ortakla çalışma imkânı bulacaklarını anlattı.

AVRUPA'DA 500 OTELİ VAR

Mark Pearce, ChoiceHotels olarak şu anda yaklaşık 500 otellerinin bulunduğu Avrupa’da büyüme kararı aldıklarını ifade etti. Türkiye’nin de dâhil olduğu Avrupa’daki tüm faaliyetlerinin ChoiceHotelsEuropeTM tarafından yönetildiğini anlatan Mark Pearce, “ChoiceHotels Europe, bulunduğu şehir ve bina özelliklerine göre Clarion, Clarion Collection, Quality ve Comfort olmak üzere dört marka ile hizmet veriyor. Dinamik ve hızlı bir sektörde dünya lideri konumunda olan, pazardaki en rekabetçi fiyatlarla çalışan ChoiceHotelsEuropeTM, web tabanlı gayrimenkul yönetim sistemi, en önemli turizm acenteleri ve web siteleri ile olan ilişkileri sayesindeyatırımcılarabüyük tasarruf sağlayan çözümlerle ciddi avantajlar sunuyor. Avrupa’nın en büyük franchise veren firmalarından biri olan ChoiceHotels Europe,sektör deneyimini etkin dağıtım sistemleri, pratik destek, sofistike pazarlama, gelir yönetimi ve satış ile kombine ederek otel yatırımcılarının performansını arttırmaya yardımcı oluyor”diye konuştu.
 
Dünyada 6 bin 300 oteli bulunan ChoiceHotels, markalarına inanan, hizmetlerinden memnun kalan ziyaretçilerine tutarlı bir deneyim yaşatma vizyonuyla hareket ediyor.
 


Bu Haber 24.09.2014 - 10:02:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.