Calista 8. yaş partisiyle yaza 'Merhaba' dedi

Calista  8. yaş partisiyle yaza 'Merhaba' dedi
Belek bölgesinin önemli turizm yatırımlarından Calista Luxury Resort açılışının 8. yıldönümünü görkemli bir parti ile kutladı. Özdoğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan ve Calista Luxury Resort çalışanları yıl dönümü pastasını birlikte kestiler


Geçtiğimiz sene QM awards’ ta “Türkiye’nin En Eğlenceli Oteli “ ödülünü alan Calista Luxury Resort doğum günü partisi ile yaza merhaba dedi. Otelin 8. Yıl dönümü için yapılan etkinlikler gün boyunca sürdü. Etkinlikler yaklaşık 80 kişilik jonklör, akrobatlar, dansçılar ve animasyon ekibinden oluşan bir kortej ile başladı.

Uçurtma festivali, Disney karakterleri kostümlü orkestrası, Rus çocuk sirki, dans gösterileri gibi etkinliklerin yanı  akşam  düzenlenen doğum günü partisi kutlamalara damgasını vurdu.  Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından sahne alan Viscera davul şovu  katılımcıları büyüledi.

Amsterdam’ dan gelen dünyaca ünlü DJ MARIA HELENA kendisi için hazırlanan dev sahnede dansçılar ve görsel şovlarla birlikte tüm misafirleri geç saatlere kadar eğlendirdi.




Bu Haber 21.05.2015 - 11:19:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.