Bu ülkede Türkiye tatil satışları son bir haftada yüzde 122 arttı

Bu ülkede Türkiye tatil satışları son bir haftada yüzde 122 arttı
Yeni yıla güçlü bir başlangıç yapan İngiltere'deki tatil satışları aynı ivmeyle devam ediyor. Pazar aaştırma şirketi GfK'nin verilerine göre, ocak ayının ilk haftasında yaz dönemine dönük satışlar yüzde 7 oranında arttı.


TurizmGüncel

Yaz tatili satış fiyatları ise ocak ayının ilk hftasında 12 pound düşerken, ikinci haftada toparlanarak ortalama 52 pound arttı. GfK'nin verilerine göre, 2018 yaz sezonu satışları genel olarak yüzde 4 artıda.



KANARYA VE BALEAR ADALARINDAKİ YÜKSEK FİYATLAR TÜRKİYE'YE YARADI

Öte taraftan Türkiye'ye dönük güçlü rezervasyonların altında Kanarya ve Balear adaları fiyatlarının ciddi oranda yükselmiş olmasının yattığı belirtiliyor.

GEÇEN HAFTA TÜRKİYE SATIŞLARI YÜZDE 122 ARTTI

Geçtiğimiz hafta Türkiye rezervasyonları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 oranında artarken, Kanarya Adaları yüzde 5, Balear Adaları yüzde 6 ve ABD yüzde 12 oranında geriledi. Türkiye satışlarındaki genel artış ortalaması ise yüzde 78 oldu.

4,6 VE 7 GECELİK TURLAR REVAÇTA

Aile tatili rezervasyonlarının yüzde 5 artış gösterdiği İngiltere'de, her şey dahil paket tur talebinin ise yüzde 6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Paket turlarda 4-6 ve 7 gecelemli turların ağırlığı artarken, fiyatlardan dolayı 14 günlük pakt turlara olan talep geriledi.


Bu Haber 24.01.2018 - 16:21:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.