Bu tur operatörünün müşterileri ortalama 67 bin lira harcıyor

Bu tur operatörünün müşterileri ortalama 67 bin lira harcıyor
Lüks seyahat uzmanı Inspring Travel Company (ITC), gelirlerinde büyük artış kaydettikten sonra rakip iki şirketi satın almak için kolları sıvadı.



TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere'de lüsk paket turlarına artan ilgi, bu alanda uzmanlaşmış bir tur operatörü olan ITC'yi büyüme planları yapmaya sevk etti.

92 MİLYON POUND CİRO YAPTI

NorthEdge Capital tarafından desteklenen ve Jennifer Atkinson tarafından yönetilen ITC, istikrarlı büyüme gösteren bir seyahat şirketi. Geçtiğimiz nisan ayı bilançosuna göre gelirlerini yüzde 13 oranında arttırarak 92 milyon pounda yükselten ITC, bir önceki yıl 3.9 milyon pound olan karını ise 4.3 milyon pounda çıkardı.

''TEMEL FAKTÖR CANLA BAŞLA ÇALIŞAN PERSONELİMİZ''

"Dünyanın en seçkin destinasyonlarında deneyim kazanmak için defalarca bize dönen güçlü ve sadık bir müşteri tabanı geliştirdik" diye Jennifer Atkinson, büyümedeki temel faktörün, her müşterinin mükemmel bir tatil geçirmesi için can ve başla çalışan personelleri olduğunu ifade ediyor.

MÜŞTERİ BAŞINA HARCAMA 15 BİN POUND

ITC Travel'ın hangi rakiplerini satın almak için görüşme yürüttüğü açıklanmasa da, bu alandaki karlılık göz kamaştırıcı. Müşteri başına ortalama harcama 15 bin pound. ITC Travel ayrıca, Western & Oriental, Rainbow Tours, Villa Select, Regent Holidays, ITC Sports Travel ve Horse Racing Abroad gibi markaları da bünyesinde barındırıyor. Büyük bir bölümü Karayip Adaları'nı tercih eden ITC travel müşterilerinin kişi başına ortalama harcaması ise 15 bin pound (67 bin lira)

Şirketin müşterisi bir ailenin, tek seyahatte 300 bin pound harcadığı bile olmuş.


Bu Haber 29.08.2017 - 16:35:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.