Booking.com açıklaması: Beklentileri çok da üst seviyede tutmamak lazım

Booking.com açıklaması: Beklentileri çok da üst seviyede tutmamak lazım
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, geçtiğimiz gün Booking.com yetkilileri ile gerçekleştirdiği görüşmeye dair kısa bir açıklamada bulundu. Bakanlık olarak önerilerini Booking.com yetkililerine ilettiklerini belirten Zeybekçi, görüşmeye dair ''Olumlu mu? Olumlu diyemem. Olumsuz mu? Olumsuz da diyemeyiz. Ama beklentilerimizi çok da üst seviyede tutmamak lazım.'' değerlendirmesini yaptı.



Brüksel’de çeşitli temaslarda bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, basın mensuplarına açıklama yaptı. Booking.com yetkilileri ile gerçekleştirdikleri görüşmeye dair de bilgi veren Bakan Zeybekçi, ''Kendilerini İstanbul'da kabul ettik. Sorunun ortadan kaldırılması içi bir takım önerilerimiz ve tavsiyelerimiz oldu.'' dedi.

'BEKLENTİLERİMİZİ ÇOK DA ÜST SEVİYEDE TUTMAMAK LAZIM'

''Booking.com yetkilileri önerilerimizi aldılar, değerlendirip bize geri döneceklerini söylediler'' diyen Zeybekçi, görüşmeye dair, ''Olumlu mu? Olumlu diyemem. Olumsuz mu? Olumsuz da diyemeyiz. Ama inşallah bu sorunun çözülmesi için biz de elimizden gelen gayreti hükümet olarak gösteriyoruz. Çünkü Booking.com Türk turizmi için önemli bir organizasyon ama beklentilerimizi çok da üst seviyede tutmamak lazım” dedi.


Bu Haber 24.06.2017 - 10:48:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.