BKM Tur'dan Güney Kore açılımı, yeni hedef Çin ve Brezilya

BKM Tur'dan Güney Kore açılımı, yeni hedef Çin ve Brezilya
Bkm Tur, gerek ekonomik yükselişi, gerekse bölgenin merkezi olma konumuyla dikkat çeken Güney Kore’ye merkez ofis açtı.

BKM Tur'dan Güney Kore açılımı, yeni hedef Çin ve Brezilya
BKM Tur'dan Güney Kore açılımı, yeni hedef Çin ve Brezilya

Sektöre 5 yıl önce giren Bkm Tur, Uzak Doğu pazarına açıldı. Uzak Doğu pazarından 15 bin kişiyi Türkiye'ye getiren Bkm Tur, gerek bölgedeki yükseliş, gerekse merkezi olma konumunu dikkate alarak Güney Kore’ye merkez ofis açtı.

Bkm Tur Yönetim Kurulu Başkanı Berces  Aslan, “Uluslararası pazarda yaptığımız yatırımlarla, gerek ülke ekonomisine faydalı oluyor, gerekse ülkemizin tanıtımı için yatırım yapıyoruz” dedi. Aslan, Türkiye’nin güzelliklerini pazarlama ihtiyacı duymadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“O kadar güzel bir ülkede yaşıyoruz ki,  bu ülkeyi pazarlamak adına çok uzun süreçlere ihtiyaç yok. Sadece doğru yatırımlarla ilerlemek gerekiyor. Singapur, Malezya, Endonezya ve Kore'den misafir getiriyoruz. 2014'te 12 bini Kore'den, 3 bini de diğer ülkelerden olmak üzere toplamda 15 bin kişi ağırladık. Bu yıl ise hedefimiz yüzde 100'e yakın bir büyüme yakalamak. 25-30 bin kişiyi Türkiye'ye getirip mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamak.”

2016 İÇİN YENİ ROTA ÇİN ve BREZİLYA

Yeni yatırımlarına 2016’da devam edecek olan Bkm Tur, iki pazarda daha lokomotif olma hedefinde olacak. Bkm Tur Yönetim Kurulu Başkanı Berces  Aslan, “Brezilya ve Çin'e odaklandık. Bu iki ülkede ciddi bir potansiyel var. Öncelikli hedefimiz Brezilya” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “2015 yılı sonuna kadar altyapı çalışmalarımızı tamamlayıp, 2016'da bu iki ülkeden turları başlatmayı planlıyoruz.” dedi.

Bkm Tur, hali hazırda iç  pazarda 700’den fazla yurt dışı tur programı ve 500’e yakın tatil oteli ile hizmet vermeye devam ediyor.


Bu Haber 29.05.2015 - 09:44:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Zafer Cengiz 29.05.2015 - 12:21

    Değişime ayak uyduran öncü ve örnek atılımların varlığını duymak çok güzel. Fakat mutlaka dikkate alınması gereken temel eksiklik, Türk turizminde içine düşülen Ürün ve Hizmet Üretimi Randımanı değil midir? Hızlı ve çarpık bir büyüme modeliyle gelinen noktada, Ulusal çapta toparlanma olmaz ise, yeni atılım ve açılımlar da verimsizliğe mahkum kalarak ve gelecekteki başarıların riske sokulması anlamına gelmektedir. Bu bakımdan, turizmin eksiklik ve aksaklıklarının 2023 Stratejisi prensipleriyle mutlaka ve acilen giderilmesi gereklidir. Yeni pazarları da heba etmeksizin, Türk turizminde gerekli yapısal toparlanma için son 8 yıldır fazlasıyla ve bonkörce vakit harcanmıştır. Bilgilerinize..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.