Bentour ve Türk Hava Yolları arasında önemli iş birliği

Bentour ve Türk Hava Yolları arasında önemli iş birliği
Bentour Reisen, bir ilke imza atarak Türk Hava Yolları'na arabirim teknolojisi ile bağlanmaya başladı.



Bu bağlantı sayesinde Bentour, tarife ve müsaitlik bilgilerine Türk Hava Yolları'nın seyahat dağıtım platformu kanalı üzerinden (Travel Distribution Plattform) ulaşırken, rezervasyon kayıtları da DirectConnect teknolojisi  üzerinden Türk Haya Yolları'nın enventar sistemine aktarılacak.

Anlaşmayla birlikte Bentour, 4 batı Avrupa ülkesinde 9 bin 588 seyahat acentesine dünya geneline Türk Hava Yolları uçuşları ile paket ve uçuş rezervasyonları yapabilme imkanı elde etti. Seyahat acenteleri ayrıca Bentour arabirimi sayesinde Türk Hava Yolları'nın özel tarifelerinden de faydalanabilecek.

Konuya dair bir açıklama yapan Bentour CEO'su Deniz Uğur, ''Türk Hava Yolları her daim Bentour için özel bir partnerdi. Özellikle Stuttgart şubesi ile bize her zaman gösterdikleri desteklerinden dolayı, tarihi bir dostluğumuz olduğunun altını çizmek isteriz. Defalarca Avrupa'nın en iyi  hava yolu ödülüne layık görülen parterimiz ile iş birliğimizin kapsamını genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi.

Söz konusu anlaşma,  Türk Hava Yolları Stuttgart şubesinde, THY Stuttgart Müdürü Fatih Tunel ve Bentour Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur'un katılımı ile kutlandı.


Bu Haber 10.05.2017 - 08:56:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.