Başkan plajdaki localara isyan etti: Bu toprakların Allah vergisi güzelliklerini...

Başkan plajdaki localara isyan etti: Bu toprakların Allah vergisi güzelliklerini...
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ünlü koya kurulan denize sıfır localara sert tepki gösterdi.



Fethiye'nin dünyaca ünlü koyu Ölüdeniz-Kumburnu bölgesine konulan denize sıfır localara Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'dan sert tepki geldi. Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından şunları yazdı:

''BU DEĞERLER BU TOPRAKLARDA YAŞAYANLARA AİTTİR''

''Siz bu toprakların Allah vergisi güzelliklerini, "sadece maddiyat gözeterek", Fethiyeliler ve Fethiye’deki resmi ve sivil örgütler varken, 2 kuruş fazla para almak için birilerine verirseniz, işte böyle hizmet değil, rant öne çıkar. Güzelim plaj berbat edilir. Aynen Boncuklu Yarımadası’ndaki Küçük Samanlık, Büyük Samanlık ve Kuleli Koyları'nda olduğu gibi. Bu değerler bu topraklarda yaşayanlara aittir!'' ifadelerini kullandı.

LOCALARIN KİRASI 210 LİRA

Denize sıfır locaları 210, şezlongları ise 15 liraya kiralayan işletme ise kendini savundu. Hürriyet'te yer alan habere göre, Güneş Aydeniz Turizm AŞ'nin Müdürü Halil Tatlıcı, fiyatların emsal plajlara bakılarak belirlendiğini, isteyenin kendi şemsiyesi ile de oturabildiğini ifade etti. Tatlıcı, açıklamasının devamında şunları ifade etti:

''BAKANLIK TARAFINDAN YENİ DENETLENDİK''

"Bakanlık tarafından müfettişlerce en son denetim 22 Temmuz'da yapıldı. Denetimde temizliğin yapıldığı, şezlong aralıklarının yeterli olduğu gibi bilgiler yer aldı. Locada fiyat sabit değil. Müşterinin durumuna göre indirim uyguluyoruz. Gazi, engelli, şehit yakınlarında ücret bile almıyoruz. Burada kaliteli ürün satılıyor, fişsiz hiçbir ürün satılmıyor. Çalışanlar üniversiteli gençler, müşteriye davranışları saygılı. Ayrıca gelen her eleştiri, şikayet titizlikle değerlendiriliyor. Loca sayısı işletmeyi aldığımızdan bu yana aynı. 12 tanedir. Aile olarak gelenlerin talebinden dolayı bunlar konulmuş ve sabit değildir."


Bu Haber 11.08.2017 - 10:22:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.