Başarılı otel yöneticisi, işletmeci oldu

Başarılı otel yöneticisi, işletmeci oldu
Turizm sektörünün başarılı isimlerinden Haluk Otçu, sektörde elde ettiği 34 yıllık tecrübesini şimdi, kendi otelinin başarısı için kullanacak.

Başarılı otel yöneticisi, işletmeci oldu
 
 
Otel yöneticiliğinde elde ettiği başarıyı işletmecilikte de devam ettirecek olan Otçu, Alfonso Hotel Taksim’i hizmete açtı.
 
Hilton İstanbul’un karşısında, Üftade Sokak’ta yer alan Alfonso Hotel Taksim’de 8 oda yer alıyor. Otelin açılmadan önce baştan sona yenilendiğini belirten Haluk Otçu, İstanbul’a şirin, tertemiz bir otel kazandırdıklarını söyledi.
 
Alfonso Hotel Taksim’in en iddialı olduğu konunun kaliteli hizmet anlayışı olduğunu vurgulayan Otçu, misafirlerin otelin terasında vakit geçirmekten çok hoşlandıklarını söyledi. Alfonso Hotel Taksim’in zengin menülü kahvaltısıyla da fark yarattığını ifade eden Haluk Otçu, otelde odalara kahvaltı servisi bulunduğunu belirtti.
İstanbul’un kalbinin attığı Taksim’de yer alan ve bu nedenle konumunun tüm avantajlarına sahip olan Alfonso Hotel Taksim, metroya 300 metre mesafede bulunuyor. Otelin şehrin merkezinde yer alması ve İstanbul’un cazibe noktalarına yürüme mesafesinde bulunmasının misafirlere büyük kolaylık sağladığını söyleyen Haluk Otçu, konuklarına kusursuz bir konaklama deneyimi yaşatmak için çalıştıklarını vurguladı.
 


Bu Haber 02.10.2014 - 10:06:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.