Bakandan Booking.com açıklaması: Gerekirse bizzat ben de görüşürüm...

Bakandan Booking.com açıklaması: Gerekirse bizzat ben de görüşürüm...
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Booking.com yasağı ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Booking.com'un Türkiye turizmi için önemli olduğunu belirten Zeybekci, ''Booking.com Türkiye turizmi için hakikaten önemli. Gerekirse bizzat ben de görüşmeyi düşünebilirim onlarla." ifadelerini kullandı.



İstanbul'da gerçekleştirilen bir basın toplantısında konuşan Bakan Zeybekci, Booking.com yasağına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Booking.com yönetimiyle müsteşar yardımcısı seviyesinde görüştüklerini ve taleplerini ilettiklerini belirten Zeybekci, birkaç görüşme yapılmasına rağmen şirketin yasak konusundaki yaklaşımını Türkiye tarafına net bir şekilde yansıtmadığını ifade etti.

''TÜRKİYE TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ, GEREKİRSE BEN DE GÖRÜŞÜRÜM'

Türkiye'nin şirkete faaliyetlerini bir büro açarak yürütme çağrısı yaptığını hatırlatan Bakan Zeybekci, ''Biz onlara şunu söylüyoruz: Sizi desteklememiz gereken ne varsa bunu yapmaya hazırız. İsterseniz gelin bu faaliyetlerinizi serbest bölgesi içinde yapın... Booking.com Türkiye turizmi için hakikaten önemli. Ancak Türkiye'de turizm alanında faaliyet gösteren kayıtlı şirketlerin yüklendiği maliyetleri Booking.com'un yüklenmemesini düşünmek son derece haksızlık olur. Gerekirse bizzat ben de görüşmeyi düşünebilirim onlarla." şeklinde konuştu.


Bu Haber 19.05.2017 - 09:33:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.