Bağlıkaya: TÜRSAB seçimlerine 10 ay kaldı, acentelerin sorunları çözüldü mü?

Bağlıkaya: TÜRSAB seçimlerine 10 ay kaldı, acentelerin sorunları çözüldü mü?
Bir önceki genel kurulda TÜRSAB yönetim kurulu başkanlığına aday olan Detur CEO'su Firuz Bağlıkaya, yayımladığı bir video ile mevcut yönetime eleştiriler getirdi. Bir önceki genel kurulun üzerinden 14 ay geçmesine rağmen acentelerin sorunlarının çözülmediğini söyleyen Bağlıkaya, mevcut yönetimin yargı kararını uygulatmaktan aciz olduğunu savundu.


Bağlıkaya'nın yayımladığı video



Bu Haber 01.02.2017 - 08:57:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet Nezih HACIALİOĞLU 01.02.2017 - 06:48

    Mevcut Türsab Yönetiminin hiçbur icraatı yok.Buradan anlıyoruz ki üyeler lehine edinimler ve haklara dahi sahip çıkamıyorlar.Tek kelimeyle beceriksizlik, basiretsizlik.

  • A acente belgelerımı Taksi plakaları gıbı degerlendı mı 01.02.2017 - 10:12

    A sınıfı Acenteyız ama bizden başka herkes transfer yapabiliyor ? bu nasıl oluyor İSTANBUL TRANSFER, ANTALYA TRANSFER yazınca onlarca web sitesi çıkıyor reklam verenler çıkıyor, ve internet ortamından yakaladıkları müşterileri otele transferlerini yapıyorlar ? bu nasıl oluyor ? küçük binek araçlar ile kaçak transfer yapıyorlar UKOME, EMNİYET ve TÜRSAB bunları denetliyor mu ? Hayır D2 belgesıne sahip olan araçlar Yolcu Taşıyabılır Transfer Yapabılır ancak, transferde konu olan musterıyı nereden buldu ? Musterıyı Acente Bulur Parayı Acente Alır ama ısı D2 belgelıye yaptırır degıl mı ? Ne dıye bu reklamlarda yuzlerce fırmayı denetlemıyorsunuz ? Acente olmadan 2 3 araba ıle transfer yapıyorlar Antalya Transfer yazın ve ılk cıkan 20 fırmayı denetleyın. 2*- Otel onlerınde taksıcıler Tur yapıyor , otel ıcerısındekı musterı bızlerden tur almak yerıne otel onundekı taksı ıle tura cıkıyor zaten Taksıcı otel gırıslerıne tabela asmıslar 3 4 yere goturuyor beklıyor 50 € yazmıslar bu halde acentecı nasıl para kazanacak ? bunu kim denetleyecek ? Tursab ıhale pesınde kosmaz ,uyelerıne yarar saglar katkı saglar bızımkılerde boyle bır durum yok... Taksıcılerın baskanı kadar olup sesını cıkartamıyorlar. acı verıcı durum. Otel ıcerısınde Araç Kiralama Ve Transfer için sözleşme yapılıyor acente ve otel arasında ancak beledıye buraya transfer yapabılır ruhsatı vermıyor ? ne sacma ama taksıcılerı korumakmıs.. ya arkadasım ben yasal olan bırsey yapmaya calısıyorum ama ılla olmaz yapamazsın denılıyr

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.