Antalya Lokal Komitesi ICCA sunumunu Şaghay’da gerçekleştirdi

Antalya Lokal Komitesi  ICCA sunumunu Şaghay’da gerçekleştirdi
2014 yılı 1-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ICCA ( International Congress & Convention Association ) Uluslararası Kongre ve Konvansiyon Birliği Genel Kurulunun Antalya’da yapılacak olması sebebi ile Antalya Yerel Komitesi Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ün de hazır bulunduğu bir sunumla 06 Kasım tarihinde Şaghay’da gerçekleşen 2013 Genel kurulunda tüm ICCA delegelerine Antalya’yı tanıttı.


ICCA 2013 Şanghay Genel Kurulunun son günü olmasına rağmen 700’ün üzerinde delegenin hazır bulunduğu sunumun başarılı geçtiği belirtildi. Antalya Kongre Bürosu tarafından hazırlanan video sunumu öncesi kısa bir giriş konuşması yapan Sinan İnan  Antalya’da gerçekleşecek kongrenin ICCA tarihindeki ilk her şey dahil kongre olacağına dikkat çekti ve kongrelerin en önemli öğesi olan” netwoorking” olanakları bakımından delegelerin yorgun düşeceklerini belirtti.  Hazırlanan video sunumun ardından Antalya Yerel Komitesinden Şanghay’da hazır bulunanlar tek tek tanıtıldı. Antalya  Kongre Bürosu Başkan Yardımcısı ve Lokal Komite Başkanı Nizamettin Şen yaptığı konuşma ile kongrenin İpek Yolunun başı olan Çin’den sonra, son noktası Türkiye ve Antalya’ya geldiğini belirtti. Batı ve doğunun gelecek yıl Antalya’da bulaşacağına vurgu yaptı. Son söz olarak Antalya Valisi Sebahattin Öztürk de Antalya’nın turizm de ki önemi ve Antalya’nın Kongre turizmine verdiği değeri vurgulayarak tüm delegeleri Antalya’ya davet etti.

Sunuma ayrıca Antalya Local Komitesi olarak ev sahibi otellerden Susesi Luxury Resort Satış Direktörü Dede Akkaş, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Genel Müdürü Elif Balcı –Füsünoğlu ile Satış ve Pazarlama Koordinatörü Çağla Demircioğlu, Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce, Türk Hava Yolları Gurup ve Kongre Şefi Nesrin Güley ile Gurup ve Kongre Uzmanı Leyla Koray, Kenes Türkiye’den Sertaç Gülban, Şebnem Baydere ve Sezen Elagöz’üın yanı sıra Sosyal Komite üyeleri İstanbul Kongre Merkezi Satış Direktörü İhsan Gemici, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Market Araştırmacısı Volkan Yücel, Rixos Otelleri İstanbul Satış Direktörü Erol Danacı yer aldılar.

Sunuma Türkiye Şanghay Başkonsolosu Deniz Eke, Kültür ve Turizm Bakanlığı Pekin Tanıtma Müşaviri İlknur Yiğit ve Şanghay Türk Hava Yolları Genel Müdürü Erkan Erdoğan da katılmak sureti ile desteklerini esirgemediler.

Sunumu takiben Antalya Lokal komitesi Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü himayesinde bir resepsiyon verdi. Sunum da Tanıtma Müşavirliğimizin hazırlattığı Kütahya çinileri desenli  ipek eşarplar hediye olarak ICCA delegelerine dağıtıldı.

Çok başarılı geçen sunum ve resepsiyondan çok olumlu tepkiler alındığını belirten Antalya Lokal Komitesi Genel Müdürü Sinan İnan, "Belki de en yüksek katılımlı kongreye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz" dedi.
 


Bu Haber 11.11.2013 - 17:20:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.