Antalya Büyükşehir Belediyesi üç turistik alan için ihale düzenliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi üç turistik alan için ihale düzenliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesinin, Müze Meydanı, Beach Park ve Akdeniz Bulvarındaki tesis, dükkan ve büfeleri yap-işlet-devret mpdeliyle ihaleye çıkardığı belirtildi.


Hürriyet gazetesinden Aysel Alp'in haberine göre, Antalya'da bulunan Müze Meydanı/Varyant Bölgesindeki 40 bin 210 metrekare, Beach Park Bölgesindeki yaklaşık 374 bin metrakelik alan ile Akdeniz Bulvarındaki 374 bin metrakarelik alan üzerindeki ünite ve tesisler, ticari dükkan ve büfeler yap-işlet-devret modeliyle ihaleye çıkarıldı. Söz konusu ihale, 29 Mart Perşembe günü yapılacak.



KİRA BEDELİ 8 MİLYON LİRA

Sözkonusu alan üzerindeki bu yapıların iç dekorasyonları ihale şartnamesinde belirtilen koşullara uygun olarak tamamlanacak ve 8 yıl süreyle işletilecek. 8 yılın sonunda Maliye Bakanlığı bu süreyi 8+10+10 yıl daha uzatabilecek. Sözkonusu ihale kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek. İlk yıl için tahmini kira bedeli 8 milyon 75 bin lira olarak belirlenirken, ihaleyi kazanandan ayrıca bu tesislerin işletilmesinden elde edilen yıllık kira hasılatının yüzde 2’si oranında belediye pay alacak. Haberin devamı>>>




Bu Haber 20.03.2018 - 08:46:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.