Anex Tour Almanya pazarına girdi, önemli ismi transfer etti

Anex Tour Almanya pazarına girdi, önemli ismi transfer etti
Anex Tour, Almanya pazarına girdi. Anex Tour Almanya ismiyle faaliyet yürütecek olan tur operatörü, Thomas Cook’un kıdemli yöneticilerinden birini transfer etti.


TurizmGüncel

Thomas Cook Almanya’da uzun süre ürün müdürü olarak çalışan Markus Leutner, Anex Tour Almanya’da ürün ve sözleşme müdürü olarak görev yapacak.

Leutner, Anex Tour Almanya’nın Genel Müdürü Hakan Bakar’la birlikte yeni şirketin kuruluşunu gerçekleştirecek. Hakan Bakar, daha önce Öger Tours ve Dubai merkezli Holiday Factory gibi şirketlerde çalışmıştı.

Bu yılın mart ayında, Alman medyasında Anex Tour’un Almanya pazarına girmeye çalıştığı ve lisansın Azur Air adına alınacağı yönünde haberler yer almıştı. 




Bu Haber 27.07.2016 - 10:04:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • turizm hafiza 01.08.2016 - 10:29

    Sn.Editor ,yayinlamadiginiza dair sikayetimi degil yorumumu yayinlamanizi rica ederim.saygilarimla

  • turizm hafiza 31.07.2016 - 11:44

    sn. editor ,yorumlarim hosunuza gitmemis olacakki yayinlamadiniz.yazmis oldugum yorum herhangi bir hakaet ve kisi haklarina saldiri barindirmadigi halde yayinlamamniz mecranizin bagimsizligina golge dusurur. saygilarimla

  • turizm hafiza 27.07.2016 - 10:36

    Hakan Bakar nasil cesaret edip tekrar turkiyede turizm yapiyor sasarim, sirketini bilerek batiran ,borc takan ardindan gider ayak partnerlerinden para goturen personelini ortada birakan,sgk borcunu odemeyen sadece yurtdisina cikabilmek icin sirketinin vergi borcunu odeyip personelini imzalattigi cekler sebebi ile elemanlarini mahkemelerde surunduren biridir. Ozellikle Otelciler buyuk bir keyif ile kacak hakan bakarin turkiye gelmesini bekliyor.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.