Alternatif konaklamada yeni bir site kuruldu

Alternatif konaklamada yeni bir site kuruldu
Son yıllarda dünyanın bir çok yerinde alternatif turizm çeşitlerine paralel olarak alternatif konaklama seçenekleri karşımıza çıkıyor. Bunlara son olarak yüzde 100 Türk girişimi bookanapartment.com eklendi.

 
Sistem, Türkiye’deki yaklaşık 4 milyon tatil evine ulaşmanın yanında dünyadaki tüm lokasyonlarda kullanıcılara konaklama imkanı sağlamayı hedefliyor.
Siteden yapılan açıklamayı sizlere aktarıyoruz: 
 
"BookAnApartment.com sistemini basitçe bir daire veya evin günlük haftalık kiralanması şeklinde tanımlayabiliriz. Son dönemde özellikle ailelerin ve iş için yapılan seyahatlerin tercihi olan bu sistemde günlük kiralık evi olan ev sahibi ilanlarını “ücretsiz olarak” siteye girip kullanıcıların beğenisine sunuyor. Kullanıcılar da aynı otel arar gibi gitmek istediği lokasyondaki uygun ev, daire veya diğer seçenekler arasından tercihini yapıp site üzerinden ödemesini ve rezervasyonunu gerçekleştiriyor.
Sadece İstanbul’daki bu tip konaklamalar anlamında yatak kapasitesi toplam otel kapasitesinin yaklaşık % 25’ine ulaşmış durumda."
 
Şu an İngilizce ve Türkçe olmak üzere iki dilde  yayın yapan www.bookanapartment.com’da dünyanın her yerinden 2 ay içerisinde yaklaşık 1000 ilan eklendi. Yakında 5 dilde yayına geçecek olan sitede ücretsiz konaklamalar ve farklı sürprizler de kullanıcılarla buluşuyor olacak.


Bu Haber 17.04.2014 - 16:24:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.