Alman turizminin başındaki isimden Türkiye açıklaması: Hiçbir gerekçe yok

Alman turizminin başındaki isimden Türkiye açıklaması: Hiçbir gerekçe yok
Federal Almanya'non Ekonomi Bakanlığına bağlı tuizmden sorumlu yetkilisi Thomas Bareiss, 'Türkiye'de tatil yapmamak için hiçbir neden bulunmuyor' açıklamasını yaptı.


Türkiye'deki krizin Almanları Türkiye'de tatil yapmaktan alıkoymaması gerektiğini belirten Thomas Bareiss, Türkiye'de tatil yapmamak için bir neden göremediğini belirten CDU'lu siyasetçi, turizmin iki ülke arasında köprü kurduğunu ifade etti.



TATİLİNİ TÜRKİYE'DE GEÇİRDİ

DW Türkçe
'nin Frankfurter Allgemeine Zeitung'dan aktardığı habee göre Thomas Bareiss, "Bana göre Türkiye'de tatil yapmamak için hiçbir gerekçe bulunmuyor" diyerek kısa süre önce kendisinin de Türkiye'de tatil yaptığını belirtti.

Turizmin iki ülke arasında kişisel köprüler kurulmasını sağladığına dikkat çeken Bareiss, "Şu anda buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var" dedi.

''İSTİKRAR VE ORTAKLIK TÜRK HALKININ DA ÇIKARINA''

İstikrar ve ortaklığın Almanya'nın çıkarına olduğu kadar Türk halkının da çıkarına olduğunu belirten hükümet yetkilisi, Türk halkının misafirperverliğine de dikkat çekti.

Frankfurter Allgemeine Zeitung haberinde Thomas Bareiss'in Türkiye'de tatil yapılması yönündeki açıklamalarının, Türkiye'de İlhami A. adlı Alman vatandaşının gözaltına alınması haberlerinin ardından yapıldığına yer verdi.

Gazete, Hamburg'da yaşayan ve Türkiye'ye seyahat eden İlhami A.'nın sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle "terör propagandası yapmak" suçlamasıyla gözaltına alındığını belirtti.




Bu Haber 17.08.2018 - 18:57:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.