Alman tur operatörü yüzde 24 büyüdü, yeni logosunu tanıttı

Alman tur operatörü yüzde 24 büyüdü, yeni logosunu tanıttı
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Schauinsland Reisen'in 2014 yılında yüzde 24'lük bir büyüme kaydettiği açıklandı. Şirket, yeni logosunu da kamuoyuna tanıttı.


TurizmGüncel

Her yıl çift haneli büyüme rakamları kaydeden aile şirketi olan Schauinsland Reisen, bu yıl büyümesini ikiye katladı. Alman iş ve turizm dergisi fvw'da yer alan habere gçre şirket yönetimi, bu yıl gelirlerini yüzde 24 oranında arttırarak 970 milyon Euro'ya, yolcu sayısını ise yüzde 27 oranında arttırarak 1 milyon 250 bine çıkaracağını açıkladı.

Schauinsland Reisen'in yakaladığı ivmede Kanarya Adaları, Yunanistan ve Mısır operasyonlarındaki artışın etkili olduğu belitilirken, şirketin bu yıl İspanya'ya 300 bin, Mısır ve Yunanistan'a ise 100 binin üzerinde müşteri götürdüğü ifade edildi. Schauinsland Reisen'in bu yılki diğer popüler destinasyonları ise Bulgaristan, Birleşik Arap emirlikleri ve Kıbrıs oldu. Bu destinasyonlarda, ortalama yüzde 60 artış kaydedildiği açıklandı.

Şirketin 2014 – 2015 kış rezervasyonlarında yüzde, gelirlerinde ise yüzde 3 artış olduğu bilgisi payaşıldı. Öte taraftan, fiyatların düşük olması nedeniyle Mısır talebinin de yüksek olduğu belirtildi.

Schauinsland Reisen'in sahibi Gerald Kassner, çok başarılı bir ylı geride bıraktıklarını belirterek, hem pazar paylarını arttırdıklarını, hem de önümüzdeki sezonlar için daha rekabetçi bir yapıya kavuştuklarını söyledi.
İki elin güneş şeklinde birleşmesiyle oluşan yeni logonun sloganı ise, “İyi ellerde tatil” Yeni logo aynı zamanda, şirketin güvenirliği, katılımcılık ve esneklik anlamları taşıyor.


Bu Haber 01.10.2014 - 14:11:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.