Alman tur operatörü kışın Türkiye'yi daha ucuza satacak

Alman tur operatörü kışın Türkiye'yi daha ucuza satacak
Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours'un, bu yıl planlanandan daha büyük bir büyüme gerçekleştireceği belirtiliyor. Şirket ayrıca, daha fazla destinasyonu ağına eklerken, fiyatlarda ise indirime gitti.


TurizmGüncel

2014-2015 sezonunda gelirlerini yüzde 2, müşteri sayısını ise yüzde 5 oranında arttıran Alltours, bu yıl müşteri sayısını 90 bin civarında arttırarak 1.9 milyona çıkaramayı hedefliyor.

Alltours'un Mayorka, Kanarya Adaları, Yunanistan, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri satışlarında çift haneli artışlar olduğu belirtilirken, Tunus satışlarınsa ise düşüş olduğu kaydedildi. Alltours Turizm Müdürü Markus Daldrup, "Bu yıl çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Büyüme oranımız sektördeki ortalama büyümenin üstünde." değerlendirmesini yaptı.

Alltours'un 2015-2016 kış sezonu için fiyatlarını yüzde 3 oranında düşürdüğü belirtilirken, bu kış sezonunda Kanarya Adaları, Mısır, Mayorka ve Türkiye'nin daha ucuz olacağına dikkat çekildi. Doların euro karşısında değer kazanmasından dolayı uzak mesafe destinasyonlarda ise yüzde 10 kayıp yaşandığı ifade edildi.

Şirket yeni sezonda yeni destinasyonları ve otelleri de kataloğuna eklemiş durumda. Umman'ın başkenti Muskat 11 otelle Alltours'un kış operasyonlarına dahil olurken, aynı ülkenin kıyı kenti Salalah ve  Slovenya da listeye dahil oldu.


Bu Haber 11.06.2015 - 16:10:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.