Alman tur operatörleri 2019 programlarını satışa açtı

Alman tur operatörleri 2019 programlarını satışa açtı
Almanya'nın önde gelen tur operatörleri, 2019 programlarının büyük bölümünü satışa açtı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Thomas Cook, DER Touristk ve Alltours'un da aralarında bulunduğu Almanya'nın önde gelen tur operatörleri, 2019 programlarının büyük bölümünü satışa açtı.



İLK BAŞLAYAN THOMAS COOK OLDU

Çeşitli erken rezrvasyon kampanları ile oda ve paket tur satışlarına ilk başlayan Thomas Cook oldu. Şirketin Almanya'daki markaları Thomas Cook Signature, Thomas Cook Signature Finest Selection, Neckermann Reisen ve Öger Tours çok sayıda destinasyonun satışına başladı.

25 ORTA VE YAKIN MESAFE DESTİNASYONDAKİ 6 BİN OTEL SATIŞTA

Thomas Cook şu anda Almanya'da, aralarında Mayorka, Girit, İstanköy, Rodos, Tenerife, Kıbrıs, Bulgaristan, Tunus, Mısır ve Türk Rivierası'nın da dahil olduğu 25 destinasyondaki 6 bin 500 otel 2019 için satışlara açmış durumda. Bunun yanında Küba, Meksika, Dominik Cumhuriyeti, Tayland, Endonezya, Maldivler, Mauritius, Seyşeller, Dubai, Güney Afrika ve Namibya gibi 50'ye yakın uzak mesafe destinasyon da satışta.

DER TOURISTIK BAŞLADI, ALLTOURS AĞUSTOS SONUNDA BAŞLAYACAK

Alltours; çoğu Türkiye, Yunanistan, İspanya, Küba ve Tayland'da bulunan 1.500 oteli bu ayın sonundan itibaren satışa açacak. DER Touristik'in ana paket tur markaları ITS ve Jahn Reisen ise  Mısır, Bulgaristan, Almanya, Yunanistan, Kanarya Adaları, Mayorka, Avusturya, Tunus, Türkiye Kıbrıs gibi kilit destinasyonlarda 1000 ürünü satışa açtığını duyurdu.


Bu Haber 16.08.2018 - 15:03:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.