Alman seyahat devinin kurucusunun ölümü kaza değil miydi?

Alman seyahat devinin kurucusunun ölümü kaza değil miydi?
12 Temmuz 2016 tarihinde seyahat ettiği uçağın Slovenya’da düşmesi sonucu uçakta bulunan diğer 3 kişiyle birlikte hayatını kaybeden Almanya’nın o dönemdeki en büyük online seyahat tedarikçisi Unister’in kurucusu Thomas Wagner’in ölümünün bir kaza olmayabileceği iddia edildi.



TurizmGüncel – Dış Haberler

Unister’in eski bir sözcüsü, patronunun ölümüne sebep olan olayın bir kaza değil, bir organize bir suç olduğunu öne sürdü.

Thomas Wagner, bir yıl önce gizemli bir anlaşma yapmak üzere gerçekleştirdiği seyahati sırasında uçağının düşmesi sonucu Unister hissedarı Oliver Schilling, bir finans danışmanı ve pilotla birlikte hayatını kaybetmişti. Venedik’e seyahat eden Wagner’in evrak çantasının içinde milyonlar liralık nakit bulunduğu açıklanmıştı.

‘KÖTÜ KOKULAR GELİYOR’

Wagner’in ölümünün yıldönümünde Alman basınına konuşan Unister’in eski sözcülerinden Konstantin Korosides, olayın bir kaza olduğuna inanmadığını belirtti.

Alman iş ve turizm dergisi fvw’da yer alan habere göre, Korosides, ‘’Resmi makanlardan gelen temmuz ayında uçağın kanatlarının donduğu gerekçesiyle düştüğü yönündeki açıklama bana mantıklı gelmiyor. Bu işten kötü kokular geliyor.’’ ifadelerini kullandı.

Kazayı soruşturan Slovenyalı yetkililer, henüz kesin bir sonuca varmış değil.

ÇEK YATIRIMCIYA SATILDI

O dönemde Almanya’nın en büyük online seyahat tedarikçisi olan ve Wagner’in ölümünün ardından iflasını açıklayan Unister, bu yılın ocak ayında Çek yatırım şirketi Rockaway Capital tarafından satın alınmıştı.



Bu Haber 14.07.2017 - 14:12:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.