Alman seyahat acenteleri bu ay daha karamsar

Alman seyahat acenteleri bu ay daha karamsar
Alman seyahat acenteleri bu ay beklentilerini düşürdü, ancak tur operatörleri tekliflerini genişletiyor.


Turizm Güncel

Mayıs ayı "Fvw satış endeksi"ne göre, Almanya'daki seyahat acenteleri, Mayıs ayındaki satış beklentileri konusunda karamsar. Nisan ayında ankete katılanlardan yüzde 35'i satışlardan memnun olduğunu söylerken, Mayıs ayında bu rakam yüzde 30'a düştü. Satışlardan memnun olmayanların oranı yüzde 16'dan yüzde 28'e yükseldi. Nisan ayında acentelerin yüzde 14'ü bir sonraki ay için satışların azalmasını beklerken, Mayıs ayında bu oran yüzde 24'e yükseldi.

Thomas Cook, wellness, golf ve kültür tatiline artan talebi karşılamak amacıyla 2015 yaz destinasyonları arasına Fas'tan 3 yeni lüks otel ekledi. Oteller Marakeş, Suvayr ve Mazagan'da yer alıyor. Şirketin kıdemli ürün müdürü Arlett Walleck, “Oryantal gelenekler ve geniş kapsamlı lüks otel portfolyösü, Marakeş'i egzotik bir popüler tatil destinasyonu haline getirdi.” dedi.

TUI'nin bütçe markası 1-2-Fly, 2016 yazı için Riu, Magic Life, Sensimar ve Suneo markaları altındaki 200 oteline rezervasyon alıyor. Otellerin çoğunluğu Maldivler, Tayland ve Mauritius gibi uzun mesafe tatil yerleri yanında, ana akım İspanya, Türkiye, Yunanistan ve Tunus otellerinden oluşuyor.

FTI Ekim 2015-Eylül 2016 tarihleri arasında,17 yeni liman destinasyonuna, 400 yolcu kapasiteli MS Berlin ile yolcu taşıyacak.



Bu Haber 21.05.2015 - 15:55:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.