Alanya tanıtım için ne kadar harcadı?

Alanya tanıtım için ne kadar harcadı?
TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, ALTAV bütçesinin dışında sadece ALTİD’in 2013 yılında bir milyon TL’yi tanıtım için harcadığını ve yerinde tanıtım konusunda her türlü organizasyona katkı sağladıklarını kaydetti. Sili, Alanya Belediyesi'nin ise tahminen 10 milyon TL kadar yerinde tanıtıma katkı sağladığını belirtti.

 
ALTAV Mali Kurulu’nda konuşan ALTİD Başkanı Burhan Sili, “Sadece Alanya Belediyesi ve ALTİD, yerinde tanıtıma 10 milyon TL’den fazla bütçe ayırıyor” dedi.
 
Alanya Tanıtma Vakfı (ALTAV) Olağan Mali Genel Kurulu Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) yapıldı. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu ve üyeler katıldı. ALTAV Başkan Yardımcısı Kerim Kılınç’ın açılış konuşmasıyla başlayan mali kurul, Elvan Güneş’in faaliyet raporlarını okuması ve Cem Sak’ın mali raporları sunmasıyla devam etti. 2013 yılı mali bütçesi 215 bin TL, 2014 yılı tahmini bütçesi ise 254 bin TL olarak ibra edildi.
 
“HER TURİSTTEN 1 EURO”

Mali kurulun konuşmalar bölümünde söz alan gazeteci Metin Erdem, şehre gelen her turistten 1 euro alınarak tanıtıma daha geniş bir bütçe ayrılabileceğini söyledi. Daha sonra konuşan TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Sili de, ALTAV bütçesinin dışında sadece ALTİD’in 2013 yılında bir milyon TL’yi tanıtım için harcadığını ve yerinde tanıtım konusunda her türlü organizasyona katkı sağladıklarını kaydederek, “Alanya Belediyesi ise tahminen 10 milyon TL kadar yerinde tanıtıma katkı sağlıyor. Hiçbir siyasi görüşe ve amaca dayanmaksızın bir arada olursak Alanya için en iyi hizmeti verebileceğimize inanıyorum” dedi. Son olarak söz alan TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Çavuşoğlu ise projeler üreterek daha yüksek bütçelere ulaşılabileceğini belirtti.
 


Bu Haber 27.12.2014 - 10:54:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.