Alaçatı ve Ayvalık’a 140 milyonluk 2 otel yapacak

Alaçatı ve Ayvalık’a 140 milyonluk 2 otel yapacak
Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor.


Sevkon Gayrimenkul, İzmir ve Ayvalık'a 140 milyon lira yatırımla iki otel kazandıracak. Ramada Plaza İzmir, Urla Kekliktepe Sevilla Konutları, Burhaniye Tariş arazisindeki AVM projesinden sonra Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla da Ayvalık Resort Cunda Oteli için kolları sıvadı. YeniAsır'dan Fatih Şendil'in haberine göre, Alaçatı'da 10 bin metrekarelik alan üzerine yapılmaya başlanan otelin, turizme büyük katkı sağlayacağını belirten Sevil, "Alaçatı otelimizin çok kısa bir sürede inşaatı tamamlanacak ve konuklarının hizmetine sunulacak. Alaçatı projemiz, kendine özgü dış mimarisinin yanı sıra, farklı konsepti olan iç mimarisi ile adından oldukça söz ettirecek" dedi.

'RAMADA İLE 1.200 YATAK KAPASİTESİNE ULAŞACAĞIZ'

140 odalı Ramada Resort Cunda Ayvalık Oteli için de arsa satın alma işleminin tamamlandığını ve proje çizimlerine başlandığını söyleyen Sevil, "Ayvalık Resort Cunda otelimiz için de 70 ile 80 milyon TL arasında bir yatırım planlıyoruz. Ramada Palaza İzmir Oteli'nden sonra Ramada Grubu ile yaptığımız sözleşmeler doğrultusunda, Ramada Resort Cunda Ayvalık, Ramada Resort Alaçatı Çeşme ve pek yakında Ramada Resort Mazı Bodrum olmak üzere bin 200 yatak kapasitesine ulaşacağız" dedi. Öte yandan rezidans mantığı esaslı çalışan 'Sevilla Kekliktepe' konut projesinin ilk etabı olan 14 evin yapımına başladıklarını da açıklayan Sevil, "Buradaki mal sahipleri Sevkon grubuna ait otellerde de öncelik ve ayrıcalıklara da sahip olacak. Sevkon ailesi olarak kentimize ve Ege'ye yatırım yapmaktan istihdam sağlanmasından büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Son dönemde turizm, inşaat, savunma, sanayi gibi birçok alandaki atılımları ile yabancı fonların ilgisini çeken Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil, fonlardan gelen ortaklık tekliflerini değerlendireceklerini söyledi.


Bu Haber 24.01.2016 - 09:57:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.