90 bin ve 30 bin TL fiyat veren İslami oteller sosyal medyada gündem oldu

90 bin ve 30 bin TL fiyat veren İslami oteller sosyal medyada gündem oldu
Tuğrul Süleymanoğlu isimli bir vatandaş, 'İslami otel'leri arayarak konaklama fiyatlarını öğrendi. Süleymanoğlu'nun paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu.



Tuğrul Selmanoğlu isimli vatandaş, son dönemde tartışma konusu olan İslami otelleri arayarak konaklama fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı. Görüşmeleri video kaydına alıp Facebook hesabında paylaşan Süleymanoğlu, "Fiyatlar hiç de İslami değil" şeklinde tepki gösterdi.

Süleymanoğlu'nun "İslami otelleri aradım...çok güleceksiniz ağlanacak halimize, tek kelime ile rezalet..." ifadeleriyle paylaştığı videoda, bilgi aldığı otellerin fiyatları ise dudak uçuklatıyor. Angel's Marmaris Hotel 2 yetişkin ve 2 çocuktan oluşan aileye 10 günlük tatil için 92 bin liralık fiyat verirken, Wome Deluxe Hotel'in 2 yetişkin ve 3 çocuktan oluşan aileye 13 günlük tatil için 30 bin liralık fiyat verdiği görülüyor.

Türkiye'deki İslami otellerin fiyatları ile Dubai'de bulunan Burj Al Arab'ın fiyatlarını da karşılaştıran Süleymanoğlu, ''Dünyanın en lüks oteli bize 15 bin TL civarında fiyat verdi. İnsaf diyorum, başka bir şey demiyorum.'' ifadelerini kullandı.





Bu Haber 05.08.2017 - 09:04:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Samet Aydın 08.08.2017 - 09:30

    Bu din işinde çok para var dostum.

  • Aydın Nişancı 07.08.2017 - 04:48

    tatilsepeti"nden kontrol ettim. Wome Deluxe, aynı tarihlerde özellikle bodrum otellerinin en lüksleriyle yarışır bir fiyatta. Daha pahalıları da var daha ucuzları da var. Ayrıca diğer islami otelleri de kontrol ettiğinizde fiyatlarının aynı sınıftaki otellerle üç aşağı beş yukarı aynı olduğunu görüyorsunuz. Ama Angel"s marmaris hotel gerçekten uçmuş. Rixos"tan bile pahalı. herhalde başka amaçları var. Türkiye"de otel odası fiyatları Türkiye"den alınınca zaten çok pahalı. Yine de islami otellerin daha uygun fiyatlı olmasını beklerken onların da bu trende uyup fiyatlarını yükseltmiş olduklarını görüyoruz.

  • Ali Güney 06.08.2017 - 12:41

    Türizmci olarak bu Islami otellerin vermis oldugu fiyatlardan kalite eksikliginden , hijyenik olmamalarindan ve emrivaki ödeme taleplerinden bizde cok rahatsiziz. Bu otellerin satis sistemlerinde Sezon fiyatlandirmasi yoktur. Bayramlarda ve ulusal günlerde asiri fiyat talepleri cok kazik, Hizmetleride verdikleri fiyatlarla ters orantililar.Bir seferde sordugumda neden fiyatiniz bu kadar yüksek verilen cevap bizde Alkol yok idi.Bu otelleri talep eden müsterilerimizin istek ve duygularinin somürülmesi demektir. Sürekli mantar gibi Islami oteller artmaya basladi , Is yapamayan ,reklami az olan oteller hemen Islami oteliz diye ortaya cikiyorlar.Bu Türk türizm kanayan yarasi .Sorarim bizim Türizm yetkililerine Islam ülkesi olan ülkelerin ve Arap ülkelerinde Islami otel vardir. Mesela Dubai de. ???? Wome Deluxe Otel Incekum nasil olduda o guzelim ormanlik alanda o oteli yapabildiler. Türizimimizi bu hale getirenleri ve onlara bu sansi veren Türizm bakanligini yetkililerini kiniyorum. Isvicreden bir Türizmci

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.