49 yıllığına kiraladığı araziye 500 yataklı 5 yıldızlı otel yapacak

49 yıllığına kiraladığı araziye 500 yataklı 5 yıldızlı otel yapacak
Bolu Karacasu'da ihalesi yapılan 127 dönümlük araziyi 49 yıllığına kiralayan Altındağ Otelcilik, buraya 500 yataklı 5 yıldızlı bir termal otel yapacak. 1 yıl içinde projelendirilecek olan tesis, 3 yıl sonra hayata geçecek.


Bolu Ekspres sitesinde yer alan habere göre, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Karacasu beldesi Aktoprak mevkiinde bulunan 127 dönümlük alan üzerine 500 yataklı otel, kür merkezi ve ek tesis yapmak üzere 49 yıllığına kiralama ihalesi İl Özel İdaresi Encümen Salonunda yapıldı.

Vali İbrahim Özçimen’in başkanlık ettiği ihaleye İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, Encümen üyeleri Recai Namdar, Mehmet Bıdaklar, Sami Metin, Metin Demirbilek, İl Özel İdare genel Sekreter Vekili Bünyamin Bal ve birim müdürleri katıldı. İhaleye teklif veren Altındağ Otelcilik Yapı San. Tic. A.Ş. adına Şirket CEO’su Mehmet Altaş, Abant Otel Genel Müdürü Mehmet Temel ve Mali Müşavir Veysel Gürkanat’ın da hazır bulunduğu ihale sonunda 127 dönümlük turizm alanı 49 yıllığına, yıllık 125 bin TL bedel ile kiraya verildi.

 
 


Bu Haber 25.11.2013 - 14:17:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.