47 milyon liraya icradan aldığı oteli 225 milyon liraya sattı

47 milyon liraya icradan aldığı oteli 225 milyon liraya sattı
Geçtiğimiz yılın mart ayında 47 milyon liraya icra. yoluyla Mega Varlık Yönetim şirketine satılan Bodrum'daki Kervansaray otelinin 30 milyon euroya Şaban Kayıkçı'ya satıldığı belirtildi.


Yaşadığı mali sıkıntı nedeniyle otelleri icradan satışa çıkarılan Kervansaray Grubu'nun Bodrum'daki otelinin, yeniden el değiştirdiği belirtildi. Geçtiğimiz yılın mart ayında 47 milyon 150 bin lira bedelle icradan Mega Varlık Yönetim'e satılan grubun Bodrum'daki otelinin, şimdi de 30 milyon euro bedelle (yaklaşık 225 milyon TL) iş adamı Şaban Kayıkçı'ya satıldığı kaydedildi.



Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre,  Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, geçen yıl Mart ayında icra ihalesi ile satılmıştı. 94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen oteli 47 milyon 150 bin TL’ye, temlik alacaklısı durumundaki Mega Varlık Yönetim AŞ satın aldı.

30 MİLYON EURO BEDELLE

463 odalı otelin sahibi Mega Varlık, Bodrum Kervansaray’ın satışı için bir dizi görüşmeler yürüttü. Edinilen bilgilere göre, dev otel Asya Gaz’ın da sahibi olan Şaban Kayıkçı’ya 30 milyon Euro bedelle satıldı. Otelin devir işlemlerinin bu hafta yapılacağı kaydedildi. Bir yıla yakın bir süredir kapalı olan otelin, yapılacak yenileme yatırımı ile gelecek yeni yeni bir isimle hizmet vereceği öğrenildi.

PETROKİMYAYA YOĞUNLAŞTI

Otelin yeni sahibi Şaban Kayıkçı’nın, deniz taşımacılığı, gayrimenkul geliştirme ve petrokimya alanlarında faaliyetleri bulunuyor. Kayıkçı aynı Asya Gaz AŞ’nin de sahibi konumunda. Asya Gaz, İran’ın en büyük gübre üreticisi Razi Petrochemical'i alan konsorsiyumun içinde de yer almıştı.




Bu Haber 14.08.2018 - 09:33:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.