4 ülkede daha ofis açacak, 15 bin kişilik toplantı ve düğün grubu getirecek

4 ülkede daha ofis açacak, 15 bin kişilik toplantı ve düğün grubu getirecek
Hindistan'dan Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne düğün ve toplantı grupları getiren Inventum Global, 2018 yılı için hedef büyüttü.


2015 yılından bu yana Hindistan pazarından Türkiye ve KKTC'ye toplantı ve düğün grupları getiren Inventum Global, 2018 yılı için hedef büyüttü. Şirket, Rusya ve BDT ülkelerinden de hatıı sayılır bir yolcu kitlesini Türkiye'ye getiriyor.

15 BİN YOLCU HEDEFİNİZ AŞACAK

Son 3 yılda Hindistan'dan Türkiye ve KKTC'ye 7 bin 500 kişilik toplantı ve düğün grubu getiren şirket, 2018 yılı için bu pazardan 8 bin kişiyi konfirme etmiş durumda. Inventum Global, 2018 yılı için planladığı 15 bin yolcu hedefini ise aşacağını belirtiyor.



''SIRA DIŞI PAZARLAMA ETKİNLİKLERİNİN KARŞILIĞJNI ALIYORUZ''

Rus, BDT ülkeleri ve Hindistan'da düzenledikleri sıra dışı pazarlama tekniklerinin karşılığını aldıklarını ifade eden Inventum Global kurucu ortağı Bünyat Özpak, ''Yeni hizmetlerimizi tanıtmak için her yıl son derece farklı bir yol izledik. İlgili pazarların önde gelen şirketlerinden 60’ın üstündeki karar vericiyi (buyer) tüm masraflarını üstlenerek, 2015 yılında Mauritius’da, 2016 yılı Kasım ayında Vietnam’da ve 2017’de ise Tanzanya’nın en iyi otellerinde bir hafta boyunca, çok doyurucu bir programla ağırladık.'' dedi.

Etkinlik süresince, 2018 yılı plan ve hedeflerini aktaran Inventum Global sağlıklı bir büyüme modeliyle, başta Türkiye olmak üzere, katma değeri yüksek turizm çeşitliliği yaratma vizyonunu da paylaştı.



4 ÜLKEDE DAHA OFİS AÇACAK

''Inventum Global bünyesinde barındırdığı kalifiye ekip ve uluslararası büyük etkinlik tecrübesiyle pazardaki alışılmış rekabetten başarı ile sıyrılmış durumda'' diyen Bünyat Özpak 2018 yılı içerisinde pazar ve ülke destinasyon sayılarını arttıracaklarını kaydetti. Özpak, üç yıllık bir plan dahilinde, kaynak pazarlarda dört yeni ülkede daha ofis açmayı, destinasyon sayısını da Akdeniz, Ege ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden sonra beş yeni ülkeye genişletmeyi hedeflediklerini ifade etti.

70 ÜLKEDEN 450'NİN ÜZERİNDE KARAR VERİCİYİ TITANIC'TE AĞIRLADI
 
Inventum Global, 28 Mayıs – 1 Haziran 2018 tarihlerinde Titanic Deluxe Golf Belek'in ev sahipliğinde, 70 ülkeden 450’nin üstünde, toplantı, seminer ve düğün spesiyalisti şirketlin karar vericilerinin ağırlanacağı IMWF ( International Mice & Wedding Forum – Uluslararası Toplantı Seminer Kongre ve Düğün Forumu ) organizasyonuna hazırlanıyor. Bünyat Özpak, ''bu çapta bir etkinlik dünyada ilk kez olacak. Benzer organizasyonlara baktığımızda, ülke ve katılımcı sayısı açısından bununla mukayese edilir bir organizasyon daha yok.'' dedi. Özpak etkinlikle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

IMWF TEKRAR EDEN BİR ORGANİZASYONA DÖNÜŞECEK'
 
''Ülkemiz turizmine, çeşitlilik anlamında büyük katkı sağlayacak olan IMWF,  kaynak pazarlarda şimdiden büyük ses getirmiş durumda. Benzer ilk organizasyonumuzu 2016 yılında Mumbai ve Yeni Delhi'de 300 acentenin ve 15 otelin katılımıyla başarıyla gerçekleştirmiştik, 2017 yılında Rixos Premium Belek'in ev sahipliğinde, 3 ülkeden 180 kadar karar vericiyi ağırlamıştık. 2018 yılı ve bundan sonrası için etkinliğimize katılan ülke sayısını da arttırarak, IMWF markası altında, uluslararası etkinlik takvimlerine giren ve tekrar eden bir organizasyona dönüştürme kararını almış bulunmaktayız. 2019 yılı etkinliği için şimdiden iki ülke ev sahipliği için bizimle iletişime geçmiş durumda.''

 ''GELECEKTE MEYVELERİNİ VERECEK''

''2018 yılı için katılımcılardan gelen yüksek talep beklentimizin çok üzerinde. Etkinlik süresince Türkiye başta olmak üzere, bölge ülkelerinden de otel partnerlerimize ürünlerini pazarlama ve karar vericilerle görüşme fırsatı vereceğimiz stand paketlerimizle ilgili de görüşmelerimiz sürüyor. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Özellikle Hindistan pazarı Türkiye açısından son derece önemli. Bu  Hint pazarında atılacak karşılıklı tohumların yakın gelecekte, meyve vereceğinden eminiz.''


Bu Haber 03.02.2018 - 11:54:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.