2015 Türkiye sağlık turizmi için iyi bir yıl olacak

2015 Türkiye sağlık turizmi için iyi bir yıl olacak
Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Başkanı Emin Çakmak, İngiltere pazarında 5 yıldır ciddi bir çalışma içinde olduklarını belirterek son iki yıldır bu emeklerinin karşılığını almaya başladıklarını söyledi.

 
Emin Çakmak, 5 yıldır İngiltere pazarına sağlık turizmi anlamında ciddi emek verdiklerini söyledi. Çakmak, “Hem turizm fuarlarında hem de sağlık fuarlarına katılım gösterdik. Artık yaptığımız çalışmaların verimliliğini son 2 yıldır almaya başladık. İngilizler diş, göz, estetik ve ortopedi ameliyatları için Türkiye’ye geliyor. İngilizlerin bu ilgisine ivme katmak için sadece Londra bazlı bir tanıtım çalışmasını bir kenara bırakmalıyız. Önümüzdeki Mart ayında Turizm Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve THY işbirliği ile Londra, Manchester, Birmingham, Edinburg ve Dublin’de road show yapacağız. Bu road showda konsey üyesi hastanelerimiz ve sektör temsilcilerimizle sağlık turizmimizi tanıtacağız. Hazırlıkları tamamladık. Bu hareketle birlikte İngiltere’nin büyük metropollerine ulaşmış olacağız.
 
2015 Türkiye sağlık turizmi için iyi bir yıl olacak. Artık ülkemiz sağlık destinasyonu olarak da bilinmeye başlandı. Bu da 5 yıllık bir emeğin sonucudur. İngiltere ve İrlanda pazarı bizim için Avrupa kıtasında en önemli ve en üst seviyedeki ülkelerdir. Mart ayında yapacağımız etkinlik çok etkili olacak. Ulaşmak istediğimiz kitleye ulaşacağız. İngiltere pazarında ümit ettiğimiz sayılara 2015 yılında ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.


Bu Haber 07.11.2014 - 14:30:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.