18 milyar dolar serveti bulunan Türkiye müdavimi Suudi prens gözaltında

18 milyar dolar serveti bulunan Türkiye müdavimi Suudi prens gözaltında
Suudi Arabistan peş peşe gelen gözaltılarla sarsıldı. Aralarında milyarlarca dolar serveti bulunan prensler, bakanlar ve üst düzey bürokralarn da bulunduğu çok sayıda kişi yolsuzluk soruşturmasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasıda, geçtiğimiz ağustos ayında Bodrum'a gelen, dünyanın en zengin prensi olma unvanına sahip Prens el Velid bin Tallal bin Abdülaziz el Suud da bulunuyor.


Suudi Arabstan Yolsuzluklara Karşı Mücadele Komisyonu, aralarında 11 prens, 4 bakan ve onlarca  eski bakanın da bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Hürriyet gazetesinin Reuters'tan aktardığı habere göre, gözaltına alınanlar arasında Bodrum aşığı olarak bilinen 18 milyar doalr servete sahip Prens El Velid Bin Tallal Bin Abdülaziz El Suud da bulunuyor.



Geçtiğimiz ağustos ayında Bodrum'a gelen El Suud'un, 2.5 milyon dolar harcadığı haberlere yansımıştı.

El Velid Bin Talal Bin Abdülaziz El Suud aynı zamanda bir turizm yatırımcısı. Four Seasons Hotels & Resorts, Hotel George V ve Savoy Hotel gibi turizm şirketlerinde önemli yatırımları da bulunan El Suud, dünyanın en zengin 45. ismi olarak biliniyor.



Bu Haber 05.11.2017 - 10:06:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.