Turizm sektörünün teknoloji devi Amadeus Türk şirketini satın aldı

 Turizm sektörünün teknoloji devi Amadeus Türk şirketini satın aldı
Türk yazılım şirketi Hitit Bilgisayar'ın CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) bölümünün Amadeus'a satıldığı açıklandı


TurizmGüncel

Amadeus’un Türk yazılım şirketi Hitit Bilgisayar’ın müşteri sadakat çözümü bölümü olan CRM’i satın aldığı bildirildi. Gerçekleşen satın alma ile birlikte Amadeus’un havayolu şirketlerinin müşteri sadakati programını genişlettiği bir dönemde, IT çözümlemeleri portfolyosuna önemli bir katkı sağlayacağı  belirtildi. Hitit Bilgisayar’ın Sadakat uygulaması, Amadeus’un Havayolu IT bölümüne entegre edilecek. Söz konusu satın almanın maddi tutarı konusunda ise bilgi verilmedi.
 
Amadeus tarafından satın alınan Hitit Bilgisayar’ın CRM (Customer Relationship Management) bölümünün adı da Amadeus IT Services olarak değiştirilecek ve iş geliştirme ekibi ile araştırma ekibi Türkiye’de Amadeus’un lokal bir bölümü olarak faaliyetlerini sürdürecek.
 
Amadeus Airline IT Kıdemli Başkan Yardımcısı Julia Sattel, “bu satın alma hem Amadeus, hem de Airlines IT bölümleri için önemli bir adım. Müşteri sadakati havayolları için önemli bir anahtar pozisyonuna gelmiş durumda. Gerçekleştirdiğimiz bu satın alma bize müşterilerimize daha iyi çözümler sunma imkanı verecek” değerlendirmesini yaptı.
 


Bu Haber 10.04.2013 - 11:49:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.