Travelport Türkiye’de yeni yapılanmaya gidiyor

 Travelport Türkiye’de yeni yapılanmaya gidiyor
İstanbul'da yeni ofis kuran Travelport Türkiye'de, mevcut dağıtıcı Türk Hava Yolları’ndan ayrılarak, Galileo ve Worldspan dağıtımının yeni ofis tarafından yapılacağını bildirdi.


Travelport'un Türkiye'deki müşterileri için son teknoloji, yenilikçi ürünler ve müşteri hizmetleri dâhil olmak üzere bir dizi faydalar sunması planlanıyor. Bu faydalar yerel helpdesk ekibi ve Travelport danışmanları tarafından desteklenerek, iş ve eğlence sektörü, çevrimiçi seyahat acenteleri, seyahat yönetim şirketleri ve konsolidatör firmalarının büyümesine yardımcı olacağı belirtildi.
 
TÜRKİYE EKONOMİSİ VE COĞRAFYASIYLA AYRICA DEĞERLİ

Travelport’un Afrika, Levant, Orta Doğu ve Güney Asya Başkanı ve murahhas azasi Rabih Saab yaptığı açıklamada 'Türkiye, Travelport için en önemli coğrafyalardan biri olmaya devam edecektir ve Ortadoğu ekonomileri içinde hızlı gelişen teknolojiye odaklı konumuyla varlığımızı burada geliştirmekten mutluluk duymaktayız. ' dedi. Geçtikleri 20 yılda distribütörleri olarak gelişimlerine katkıda bulunan Türk Hava Yolları’na teşekkür eden Saab her iki şirketin yakın çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.
 
İbrahim Köymen, bu yeni dağıtım operasyonunun liderliğini yapmak üzere atandı. İstanbul merkezli çalışacak olan Köymen, günlük operasyonları yönetmenin yanı sıra; şirketin iş geliştirme stratejilerini de yürütüyor olacak.
 


Bu Haber 22.12.2014 - 10:19:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.