Kırdağ İnşaat Bodrum'a bir otel daha planlıyor

 Kırdağ İnşaat Bodrum'a bir otel daha planlıyor
İki ay önce Bodrum Gümbet'te Işıksay Butik Oteli hizmete açan Kırdağ İnşaat, Bodrum merkezde 2015'te hayata geçecek ikinci bir otel yatırımı planlıyor.

 
Muğla, Milas ve Güllük'te yaptığ konut projeleri ile önemli konut üreticilerinden biri olan Kırdağ İnşaat, otel yatırımlarına devam ediyor. Kırdağ İnşaat, 2015'te de Bodrum merkezde ikinci bir otel yatırımı planlıyor.
 
İki ay önce Bodrum Gümbet'te Işıksay Butik Oteli hizmete açan Kırdağ İnşaat, 2015'te de Bodrum merkezde ikinci bir otel yatırımı planlıyor. Kırdağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Kırdağ, bölgenin ISO 9001 Kalite Standartlarında hizmet veren tek inşaat firması olduklarını ve konutta tercih edilen ilk isimlerden biri olduğunu belirtti. Bodrum'da ikinci otelin planlandığını ifade eden Kırdağ, yenilikçi bir anlayışları olduğunu belirterek konutla birlikte otel yatırımlarına da hız kattıklarını söyledi.
 
BehçetKırdağ, Kırdağ İnşaat'ın Kırdağ Sari markasıyla İngiltere'de kurulduğunu, 2005'te şirketin Fransa'ya taşındığını ve şu anda da yurtdışı faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti. 2008'de Milas'ın Güllük beldesinde Kırdağ İnşaatı kurduğunu söyleyen Kırdağ, kardeşleriyle birlikte şirket için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. 
 
"Biz bu bölgede insanların güven duyduğu, teveccüh gösterdiği bir inşaat şirketiyiz" diyerek konuşmasını sürdüren Behçet Kırdağ, "Birbirinden değerli projelere imza attık. Kısa sürede tamamladığımız projelerde yatırım sahipleri, inşaatın başlangıcından tamamlanmasına kadar olan süreçte yatırımlarının kat ve kat arttığını gördüler. Devam eden 300 konutluk bir alanımız var. Şu an, konsept bir proje olan Green Hill ve Kırdağ&Neka Rezidans'a odaklandık. Denize 15 metre uzaklıkta, 66 daireden oluşan, havuzu, sosyal tesisleri gibi sosyal donatı alanları oldukça zengin olan özel bir proje" ifadelerini kullandı, Kırdağ, 6 dönüm üzerine inşaa edilen Green Hill Güllük Evleri'nin 8 Blok üzerinde toplam 4 işyeri ve 66 daireden oluştuğunu dile getirerek, "Projemiz; Güllük Çarşı Meydanı'na 1900 metre, havalimanına 10 km, sahile sıfır konumda. 24 adet 240 metrekare oturma alanına sahip 5+1 dubleks, 42 adet 145 metrekare oturma alanına sahip 3+1 dairelerden oluşuyor. Sitede toplam 500 metrekare kapalı sosyal tesis var. 2 bin metrekare açık alan, içinde açık havuz, peyzaj yaşam alanları, çocuk parkı da mevcut" diye konuştu. 
 


Bu Haber 25.10.2014 - 10:12:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.