IATI Türkiye’nin en global 100 şirketi arasına girdi

 IATI Türkiye’nin en global 100 şirketi arasına girdi
Platin Dergisi ve IPSOS Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Global 100 Şirketi” araştırması sonuçlandı.


Bilanço verileri, katma değerli üretim verileri, yaygınlık ve bilinirlik kriterlerine göre belirlenen ilk 100 şirket arasına IATI de girdi. 54 ülkede 30 bine yakın acente tarafından kullanılan ve günde 20 bine yakın seyahat işlemi gerçekleştiren IATI, Türkiye’de ve yakın coğrafyalarda kullanılan en yaygın seyahat platformu konumunda.

Dereceye giren şirketler, Türk  Telekom ana sponsorluğunda, Deik ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek Ve Tanıtım Ajansı’nın katkılarıyla 24 Şubat Cuma günü Four Seasons İstanbul’da gerçekleşen törenle  ödüllendirildi.

Gecede Platin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oya Yalıman yaptığı konuşmada Platin Global 100 listesi ile amaçlarının Türkiye’nin ihracat ve yurtdışı tanıtım şampiyonlarına hak ettiği değeri vermek, örnek uygulamalarının ve üstün başarılarının Türk iş dünyasına rol model olmasını sağlamak ve farklı platformlarda markaların gelişimini desteklemek olduğunu söyledi. "Global dünyada faaliyet göstermeye cesaret etmiş her şirket bir ticari müessese olduğu kadar, aynı zamanda bizim için milli bir zenginlik ve milli bir duruştur.'' dedi.





Bu Haber 27.02.2017 - 14:28:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.